AI криптовалутите буквално пренаписват историята. Повечето токени, които се появяват

...
AI криптовалутите буквално пренаписват историята. Повечето токени, които се появяват
Коментари Харесай

Нов AI токен скача с 90,000% на Uniswap: Кой е следващия AI крипто проект, който може да избухне на пазара?

AI криптовалутите безусловно пренаписват историята. Повечето токени, които се появяват на бял свят с положителни концепции, генерират страхотни облаги, които доближават 900x, тъкмо по този начин - не проценти, а пъти.

Разбира се, с цел да уловят верния миг, доста крипто вложители непрекъснато наблюдават тържищата в опит да открият идващия “диамант ” на пазара и то да го открият рано.

Но какво може да се чака от токена $AI в бъдеще и кой е най-обещаващият AI криптовалути сега? В тази публикация следва да разберем това.


Скок на токена $AI с над 90,000%?

$AI е криптовалута, която показва забележителен напредък напоследък. Тя притегли вниманието на вложителите със своите амбициозни цели и постоянен прогрес.

Токенът има висока обща ликвидност от към $213,990 и 24-часов размер на търговия от $1.77 милиона. Общият брой на $AI в обращение е 10 милиона, с което общата му капитализация доближава $5.81 милиона. Броят на притежателите на токена сега е 269, като общият брой на транзакциите е 1,160.

С настоящата цена на токена към $0.434, $AI сподели голям капацитет за висока възвръщаемост за ранните вложители. В един миг тя даже реализира рентабилност от 90,000%, когато цената беше малко под $1.40 за токена.

Доста от “хищните ” крипто китове съумяха да се възползват от облагите си, като по този метод намалиха и цената, която обаче към момента е апетитна хапка за дълга позиция. Все отново идва разумният въпрос: коства ли си въпреки всичко да се влага в този относително незнаен токен, или е по-добре да се съсредоточим върху други криптовалути с капацитет ?

Струва ли си да се купува $AI тъкмо в този момент?

Определено има няколко фактора, които би трябвало да се вземат поради, преди да се реши дали да се влага в $AI. Например, както към този момент бе упоменато, токенът демонстрира огромна волатилност, като цената му отразява спад от над 3x през последните часове. Такива внезапни съмнения могат да съставляват огромен риск, изключително в случай че планирате да инвестирате огромна сума пари.

Освен това фактът, че $AI не е била добре отразена в медиите, може да е различен обезпокоителен знак. Медийната видимост постоянно играе основна роля за триумфа на криптовалутите, като оказва помощ за привличането на нови вложители и за увеличение на търсенето.

Тези причини могат да послужат като доста скъп запас, изключително когато инвестирате в артикули, които са регистрирани в Uniswap, защото нееднократно планове са се оказвали на губещата страна след бърз голословен скок на цената.

Инвестирането в $AI може да не е най-хубавата концепция сега. Окончателното решение обаче би трябвало да се вземе след цялостно изследване и схващане на рисковете и опциите, свързани с този токен.

Ако обаче сте пропуснали “златния билет ” да инвестирате в този криптопроект с изкуствен интелект, не се тормозете. Има още един AI план, който впечатлява със своите благоприятни условия – yPredict.

Но какво тъкмо прави $YPRED и за какво е специфичен? Нека забележим.

yPredict – ужасно приложение с изкуствен интелект

yPredict е новаторски план в региона на криптовалутите, който се отличава с ясно изразена цел и ясна идея. Проектът употребява изкуствен интелект за разбор на данни и е разумният избор, в случай че не сте се качили на вълната на най-горещите планове с изкуствен интелект сега. Текущата цена на токена $YPRED е $0.09, което съставлява атрактивна капиталова опция.

Изключителното достижение на yPredict е, че до момента са съумели да съберат над $2.2 милиона в предварителни продажби. Това акцентира вярата и доверието, които вложителите имат в плана. Токенът на yPredict, $YPRED, е MATIC токен, който подсигурява надеждността и устойчивостта на плана.

Основният фокус на yPredict е потреблението на изкуствен интелект за прецизен разбор на данни. Вместо да разчита на неточни вести или спекулации, yPredict употребява исторически данни и научни способи за прогнозиране на пазарните придвижвания.

За разлика от някои други планове за изкуствен интелект като $AI, yPredict има солидна основа и постоянна идея. Те оферират платформа, която може освен да промени метода, по който вложителите търгуват с криптовалути, само че и да даде опция за учене и възстановяване на знанията в тази област. Всичко това прави yPredict план, който си коства да бъде пробван.

Заключение

Токенът $AI скочи с съвсем 90,000%, което го прави извънредно преференциална хапка за ранните вложители. Въпреки това да се доверите на план, който няма солидна основа зад тила си, е освен голям риск, само че и опция всичките ви средства да се “изпарят ” за минути. Ето за какво може да разгледате yPredict – зад този крипто план стоят експерти в региона на разбора на данни, а изискванията на предварителната продажба оказват помощ на екипа да събере нужните средства за своята платформа.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР