Ахмед Доган предлага нова формула за бъдещото развитие на ДПС

...
Ахмед Доган предлага нова формула за бъдещото развитие на ДПС
Коментари Харесай

Ахмед Доган предложи ДПС да има двама съпредседатели

Ахмед Доган предлага нова формула за бъдещото развиване на Движение за права и свободи – съпредседателство на Делян Пеевски и доцент Джевдет Чакъров. Това се показва в послание към структурите на партията, публикувано от пресцентъра на Движение за права и свободи, ден преди рождения ден на Движението, заяви Българска телеграфна агенция.

Доган акцентира претекстовете си за този " тандем ", а точно правилото на взаимното допълнение, а не на конкурентното начало: тъй като " два остри камъка брашно не мелят ". и прибавя, че обществото чака бързо и резултатно решение на най-наболелите му горещи проблеми. Той показва, че доктор Джевдет Чакъров следва да носи отговорност най-вече за обичайните региони, за добросъседските ни взаимоотношения с Република Турция и с демократичните обединения, тъй като в продължение на 14 години и девет поредни мандата е бил член на Бюрото и вицепрезидент на Либералния интернационал.

В обръщението си Доган дефинира Делян Пеевски като " представител на новото потомство технократи в политиката, които имат, сякаш, присъщ инстинкт за прагматично решение на проблемите на хората и на страната ". " За малко време той се очерта като парламентарист и ще боде положително да продължава да се утвърждава в това направление. Визирам партийния му ангажимент да се концентрира най-вече в разширение на електоралното наличие на Движение за права и свободи ", прибавя почетният ръководител на Движение за права и свободи.

Доган пожелава на политическия хайлайф на Движение за права и свободи и на страната 2024 година да бъде закрепено от бъдещите историци като начало за полагане на нов метод за политическо мислене и политическо деяние.

В началото на обръщението Ахмед Доган показва паника и угриженост за това, което става в структурите на Движение за права и свободи и показва, че „ Движение за права и свободи е на път да се трансформира в корпоративна, платена партийна организация. Знам, че политика без финансиране не се прави, само че има една сериозна граница, прекосяването на която ни трансформира в друго политическо качество “, декларира почетният ръководител на Движение за права и свободи.

В текста на обръщението се показва, че отбраната и развиването на правата и свободите на жителите, в това число и на етно-религиозните идентичности, и на екзистенциалната нужда от по-висок витален стандарт на индивида, са основна част от базовите полезности на демократичната демократична система на обществото. Изтъква се, че положението на гражданското общество се дефинира от твърдите настройки за смяна на дейните жители, които съставляват действителната електорална общественост на страната. „ Затова по какъв начин и до каква степен партийно-административните структури на другите партии вземат решение проблемите на хората, е от изключителна значимост. Ако живата връзка сред партийните структури и дейните жители е на " самотек “, това е доста сериозен политически синдром за дефектиране и за нужда от смяна и възобновяване “, показва Доган.

Доган предлага в незабавен порядък стабилизиране на организацията в обичайните региони на Движение за права и свободи и разширение на партийното строителство в нетрадиционните региони.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР