Ахмед Доган няма връзка с резиденцията Росенец, а това е

...
Ахмед Доган няма връзка с резиденцията Росенец, а това е
Коментари Харесай

``Ахмед Доган няма връзка с резиденцията Росенец, това е база за водни спортове`` |

" Ахмед Доган няма връзка с резиденцията " Росенец ", а това е база за водни спортове, която е благосъстоятелност на две търговски сдружения ", съобщи депутатът от Движение за права и свободи Хамид Хамид пред бТВ. 

По думите му в комисията " Росенец " има документи, които " опровергават лъжите " на нейния ръководител  Вчера беше препоръчано  и да бъде изслушан.

Хамид добави, че за огромна част от обектите и постройките има позволение за градеж, а някои са в развой на издаване на позволение за прилагане. Той е безапелационен, че комисията е основана за " операции от ръководителя и зам.-председателя й ", тъй като " двамата юнаци (Калоян Янков и Димитър Найденов - бел. ред.) станаха юнаци с помощта на качването на гърба на Доган ".

Депутатът от Движение за права и свободи направи и предложение към тях - да се кандидатират за президентска двойка. " Номерът с лодката повече няма да мине. Предлагам им да вземат един делтапланер. Така ще са по-видими, обществото ще им обърне внимание и ще станат президент и вицепрезидент ", сподели още той. 

Относно поканата към Доган от комисията Хамид Хамид съобщи, че почетният ръководител може да отиде и да пие кафе: " Това е опит за директна офанзива по отношение на Доган. Може и да одобри тази покана и да пие кафе в комисията. Знаете ли по какъв начин ще изненада всички членове, в случай че пристигна? Всички ще бъдат със замръзнали лица, в случай че пристигна ". 

Той добави и че се цели само унижение на Ахмед Доган. 

Хамид няколко пъти акцентира, че Доган е обитавал в резиденцията, грижил се е за цветята и е приел стотиците деятели на младежкото Движение за права и свободи през предходната година не като притежател, а като посетител на обекта. 

Депутатът е категоричен, че Движение за права и свободи желае от прокуратурата, българските и американските институции цялата информация, която имат за Делян Пеевски, включен в американския лист по закона " Магнитски " за корупция в изключително огромни размери. Той означи, че правосъдното министерство и вицепрезидентът към този момент се отрекли да имат данни, че Пеевски е взел участие в схеми по линия на българското поданство.

Според Хамид може да " се окажем в хипотезата, че някой е заблудил съответните служители, с цел да включат Пеевски в листата ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР