Ахмед Доган не смята, че има нужда да е в

...
Ахмед Доган не смята, че има нужда да е в
Коментари Харесай

Доган: Кеф ми стана, че ме номинирате за депутат, но няма да се връщам в политиката

Ахмед Доган не счита, че има потребност да е в листите на Движение за права и свободи за идните парламентарни избори. Това споделя самият той в към структурите на партията, като им благодари за номинациите.

" Разбирам, че включването на " А. Доган " в номинациите дава подтик за готовност, само че в същото време с това в допълнение " зарежда " прочувствената мотивация на съперниците и съперниците на Движение за права и свободи, тъй като " облика на А. Доган " целеустремено беше сатанизиран през целия интервал на прехода. И в този подтекст прави работа и на свои, и на непознати ", сподели почетният ръководител на Движение за права и свободи, само че добави, че е получил " кефлийско въодушевление ".

Доган е безапелационен, че няма потребност да се връща в дейната политика след девет години неявяване.

" Най-значимото ми създание в живота е " Движението за права и свободи ", което Ви принадлежи във времето. Не е неприятно да бъдеш ръководещ параметър в геометрията на политическото пространство, само че този политически статус си има и цена и тя би трябвало да се заплати ", сподели още Доган.

По думите му Движение за права и свободи се е трансформирала в значима политическа групировка и към този момент три десетилетия съвсем всички нови партии и обединения търсят политическа еднаквост по отношение на ценностната система на придвижването.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР