Ахмед Доган е в перфектна форма, стартирахме консултациите за листите

...
Ахмед Доган е в перфектна форма, стартирахме консултациите за листите
Коментари Харесай

Джевдет Чакъров: Доган е в перфектна форма, стартирахме консултациите за листите

Ахмед Доган е в съвършена форма, стартирахме консултациите за листите на кандидат-депутатите по другите райони. Това сподели пред публицисти ръководителят на Движение за права и свободи Джевдет Чакъров.

„ Г-н Доган е в съвършена форма, в доста положително здравословно положение. Ще го видите, откакто приключат консултациите, той ще даде изказване “, сподели той. „ Консултирахме шест области “, сподели още Джевдет Чакъров, само че не загатна имена.

Колективните органи на празненствата действат доста добре, обикновено, показват се позициите, разискват се, подреждат се по метод, по който имаме обичаи, одобрени над 30 години, съобщи ръководителят на Движение за права и свободи. Според Чакъров структурите на партията са в доста добра кондиция, с доста добра настройка и с оптимизъм и религия се готвят да се показват почтено на изборите.

Той благодари за работата на структурите, регионалните препоръки, общинските препоръки, локалните препоръки за номинационните процедури, които са минали безпрепятствено.

По-рано през днешния ден и депутатът, нечленуващ в парламентарна група, Валентин Тончев, който поддържа почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган, разгласи, че листите ще се редят от груповите органи на партията. Така той отговори на въпроса дали почетният ръководител Ахмед Доган ще е този, който ще дефинира претендентите на групировката за идните избори на 27 октомври.

SafeNews напомня, че по-рано през днешния ден почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган дойде в централата на партията в София.

Той пристигна с автомобил със затъмнени задни стъкла. Беше посрещнат с бурни овации от симпатизанти и влезе в постройката, без да дава каквито и да е мнения. Той е в централата за съвещания за листите с претенденти за депутати, прецизираха от пресцентъра пред публицисти.

Малко по-късно Бейтула Сали от структурата на Движение за права и свободи в Самуил разгласи, че Ахмед Доган или Джевдет Чакъров ще водят листата с претенденти за народни представители в Разград.

SafeNews напомня още, че Ахмед Доган разгласи името на обединението, с която отива на изборите. Новият избор на Ахмед Доган е коалиция с наименованието „ Алианс за права и свободи “.

Трета подписка провежда фракцията „ Аталай-Чакъров “ за присъединяване в парламентарните избори на 27 октомври.

На 27 август Ахмед Доган изключи Делян Пеевски и поддръжниците му от партията на Движение за права и свободи. Доган събра Централното оперативно бюро на Движение за права и свободи, на което бяха взети това и други значими решения.

 

Източник – Българска телеграфна агенция

Още вести четете в: България За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР