Ахмед Доган е мъдър човек, 27 години е в управлението,

...
Ахмед Доган е мъдър човек, 27 години е в управлението,
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Всяко дете знае, че управлението ни няма алтернатива

" Ахмед Доган е умен човек, 27 години е в ръководството ", съобщи министър председателят Бойко Борисов в изявление за Българска национална телевизия. Борисов изрази своето единодушие с изявлението на политика, че сега няма опция на ръководството " Борисов 3 " и по думите му " това го знае всяко дете ".

По-рано през днешния ден почетният ръководител на Движение за права и свободи съобщи, че няма смисъл от предварителни избори, тъй като настоящето държавно управление няма опция във връзка готвения от Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи избор на съмнение. 

" Какво сподели Доган и на Българска социалистическа партия, и на Движение за права и свободи: ще ги свалим ГЕРБ и Патриотите, само че когато сме подготвени да управляваме. Ако го създадем в този момент с някакви принадлежности, след 2,3 месеца те отново ще ни смъкват нас. Това им сподели, " Изчакайте си времето, в този момент не сте подготвени. " Нито е споделил ние с ГЕРБ ще управляваме или еди какво си. Той се обърна на процедура към Българска социалистическа партия и към неговите ", сподели министър председателят.

Според него вотът на съмнение цели да ни изложи пред света и то тъкмо по време на председателството на Съвета на Европейски Съюз.

" Обикновено като идват посетители, майка и баща ме предизвестяват: " Няма в този момент да правиш бели. Ще се държиш
възпитано ", с цел да си тръгнат гостите и да си кажат " Ей, това е възпитано семейство ". Ние желаеме да покажем всичките си магарии и всичко, което можем, за тези шест месеца ", сподели Борисов.

Според него страната ни е изцяло готова за хазаин на Съвета на Европа: " Готови сме с всичко, което е належащо. Мисля, че всички оценки на техническите лица, които минаха на този миг и излязоха обществено да кажат, че сме подготвени с председателството, са факт ". 

Позицията ни по едни от най-важните въпроси за Европейски Съюз сега - Брекзит, глобите против Русия и Полша, би трябвало да бъде обрана, тъй като би трябвало да пазиме интереса не целия съюз и всички 28 членки.

Премиерът съобщи пред малкия екран, че ремонтираната черква " Св. Стефан " в Истанбул ще бъде открита в наличието на турския президент Реджеп Таип Ердоган и българският патриарх. 

" На Босфора е към този момент като " Александър Невски " - където се обърнеш, греят златни кръстове ", разяснява той.

По отношение на необятно разисквания втори въжен превоз в Банско Борисов бе безапелационен: " Втори въжен превоз в Банско ще има " . Той изясни, че първо обаче би трябвало да има обстоен пран за ръководството на Национален парк Пирин. 

" Не се въвличам в такива схеми " , това сподели в отговор на въпрос дали той има общо със запорирането на имуществото на предприемача и издател на " Капитал " и " Дневник " Иво Прокопиев. По думите му има способени органи и " безусловно самостоятелни институции " като прокуратурата и КОНПИ, които си правят работата. 

В изявлението Борисов разяснява и договорът за добросъседство с Македония. Според него съседката ни е " узряла " за положителните си връзки с България. По думите на премиера " ние се отнасяме към македонците като към най-близки хора и в това време не желаеме нищо в подмяна ". 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР