Ах, този Ню Йорк…стилът на жените в там не остава

...
Ах, този Ню Йорк…стилът на жените в там не остава
Коментари Харесай

С любов към кожата: 5 непреходни продукта за красота, доказали се във времето

Ах, този Ню Йорк…стилът на дамите в там не остава неусетен и продължава да бъде ентусиазъм за фешън дизайнери от целия свят.

Но да изглеждаш добре при тези бързи темпове на живот в огромния град е предизвикателство единствено за дрешника, само че и за кожата на всяка жена. Неслучайно от Ню Йорк е родом и марката Kiehl’s, който се слави със своите висококачествени козметични артикули. Създаден през далечната 1851 година, той се трансформира в легенда с помощта на своето завещание и полезности, които остават в корена на марката и до ден-днешен.

Отдадеността към клиентите е в основата на всеки артикул и услуга в 170-годишната традиция на марката, като стартираме от проучването на съставките до интериорния дизайн на магазините. В тях се преплитат детайли на класическата аптека с спецификите на локалната общественост и носят духа на влиятелния квартал Ийст Вилидж.

Това възприятие може да усетите в открития през февруари 2020 година магазин на марката в Парадайз център. Там ще ви посрещне дипломиран и ухилен личен състав, който знае какво да предложи, по отношение на самостоятелните потребности. Освен с огромното количество образци, с които Kiehl’s глезят клиентите си, в магазина може да се запознаете с самодейността „ изпробвайте преди да купите”, както и с политиката на елементарно връщане на артикул с възобновяване на парите.

Дори и да не прекарвате дните си в Ню Йорк, сме уверени, че желаете качествена грижа за своята кожа, която понася напрежението от динамичното всекидневие. За да не я пренебрегвате, избрахме 5 емблематични продукта на Kiehl’s, в които сме сигурни, че ще се влюбите.

За спящи хубавици -

Мощният концентрат не инцидентно е именуван още и Midnight Magic. Той е не просто нощен герой против страреене, а артикул на дългогодишни проучвания, свързани с качеството на съня. Знаете ли, че 30 седмици непълен сън могат да бъдат заличени за 3 нощи* (*резултати, основани на 4-седмично проучване на 52 души) с това вълшебно олио? Кожата също си има биологичен часовник и до момента в който ние спим, той координира процесите на възобновяване. Химиците на Kiehl’s го откриват посредством проучване, което прави оценка острото влияние на лишаването от сън върху кожата. Според резултатите използването на Midnight Recovery усъвършенства признаците на стареене, като възстановява блясъка и понижава появяването на фини линии. Ултра лекият Midnight Recovery съдържа висока централизация на ботанически екстракти, в това число масло от вечерна иглика, етерично масло от лавандула и сквален.

За експресивен взор с

Като приказваме за емблематични артикули, трансформирали се в именити с времето, няма по какъв начин да не споменем и околоочния крем с авокадо. Лансиран през 2002 година, продуктът печели сърцата (и очите) на почитателите на марката и до ден сегашен остава една от най-продаваните формули на Kiehl‘s в международен мащаб, обожаван поради неповторимата си, съсредоточена текстура, целодневната хидратация, с която подарява кожата и укрепващата кожната преграда функционалност. И освен – кремът се оправя с още един „ бонус “ от съвремието, а точно „ цифровата “ отмалялост, породена от часовете, прекарани пред екрана.

С обич от природата -

Не гледайте на невена единствено като на красиво цвете – оранжевото растение крие магични изгоди за кожата. Когато през 1960 година, Kiehl‘s показва емблематичния си тоник за лице с ръчно подбрани листенца от невен, той бързо се трансформира в един от най-популярните им артикули, с помощта на успокояващия и ободрителен резултат, който има върху кожата. Формулата съдържа цели листенца невен (грижливо събрани и добавени към всяка опаковка), не съдържа алкохол и е извънредно гальовна към кожата.

Чао, бръчици с

Имате потребност от повече зарево? Попаднахте на верния серум! Богат на антиоксиданти и витамин С, продуктът незабавно възстановява сиянието, стяга кожата, като очевидно понижава фините линии и бръчиците. Освен това свива и порите, а кожата наподобява очевидно мека с подравнен загар. Тайната се крие в специфичната, патентована формула с 12,5% витамин С плюс хиалуронова киселина, която трансформира Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate във повсеместен любим на клиентите на Kiehl‘s, тъй че в случай че блясъкът на кожата на лицето ви не е задоволителен – незабавно грабвайте този серум.

Няма по какъв начин да сте почитатели на марката и в никакъв случай да не сте тествали този крем. Ако пък в този момент се запознавате с марката, наложително го пробвайте. Освен незабавната и продължителна хидратация, която нежният крем с топяща текстура обезпечава на кожата, Ultra Facial Cream има неповторимата дарба да я задържа и спомага за 55 пъти по-бързото възобновяване на кожната преграда. Всичко това, несъмнено, е клинично тествано! * (55x по-бързи резултати въз основата на инструментални проби върху 29 души). След нанасянето му, ще усетите прохлада, съпроводена с лек, охлаждащ резултат, без остатъчно лепнене или омазняване. Текстурата е копринена и може да бъде съвършена основа за грим. Формулата съдържа извлечен от маслини сквален и глетчерен гликопротеин, като работи върху повърхностния липиден пласт на кожата, запечатва влагата и защищава от нездравословното въздействие на околната среда.

Ако събудихме интереса ви, не губете време, а посетете персонално магазина на Kiehl‘s или kiehls.bg. Днес Kiehl’s е още по-достъпен за всички фенове на грижата за кожата в цяла България. Оставете марката, нейното завещание и верую да приказват сами за себе си.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР