Ах, тази Мартина Юрукова! Не вярваме да има или да

...
Ах, тази Мартина Юрукова! Не вярваме да има или да
Коментари Харесай

Мартина Юрукова си го каза: Колкото по-големи са, толкова повече те зяпат!

Ах, тази Мартина Юрукова! Не имаме вяра да има или да се появи в скоро време по-атрактивна моделка на родния хоризонт. Звездата ѝ изгря след присъединяване ѝ в състезанието за Мис Плеймейт, само че тя е доста повече от елементарна плеймейтка и работата ѝ на модел го потвърждава.

Но не това искахме да ви покажем. В една от последните си изявления Мартина написа, че " колкото по-големи са косите, толкоз повече я зяпат ". Да, Мартина, тъкмо къдриците ти гледаме на тази фотография:

Виж още: Моделка на " Плейбой " с самопризнание: " Цял живот се събличам гола, само че чак на 26 направих това "  

Всъщност Марина е от тези моделки, които могат да се похвалят и с колеми " коси ", и с други сочни извивки. Уви, не става въпрос за естествени дадености, а за достиженията на модерната естестична хирургия. 

Преди време тя първо постави силиконови импланти в гърдите си, след това поправя и устните си, а преди няколко години стана ясно, че е поставила импланти и в задните си елементи. 

Виж още: Още една звездна връзка се разпадна: Дъщерята на Ванко 1 би шута на гаджето си

По принцип Мартина не е от известните българки, които разясняват такива неща, само че пък би трябвало да отбележим, че този вид импланти не са нещо ново за родните българки. Наскоро такива си сложи да вземем за пример Моника Валериева и с наслада и горделивост описа за интервенцията.

Изображение: https://www.instagram.com/martina_yurukova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР