Ах, морето... на всички ни се иска вече. Да се

...
Ах, морето... на всички ни се иска вече. Да се
Коментари Харесай

Ето къде избяга Радинела Чушева

Ах, морето... на всички ни се желае към този момент. Да се разходим свободно по брега, да се натопим в топлата морска вода и да се любуваме на живота и времето.

Вече имаме тази опция, тъй като част от ограниченията против пандемията отпаднаха, особено тези за пътешестване за туризъм из страната.

Не би трябвало обаче да забравяме, че е значимо да съблюдаваме всички други ограничения – дистанцията, добра персонална хигиена и носене на маски на закрити публични места (магазини, градски превоз, публични институции и т.н.).

Но не, няма да пишем по тази тематика, а за една родна хубавица, която се възползва от хубавото време.

Радинела Чушева се отдаде на малко морско премеждие. „ Мис България “ 2019 година, показа в формалната си страница в Инстаграм нови фотоси, които провокираха любознанието на почитателите ѝ.

Виж още:

Радинела е решила да избяга от шума и напрежението на огромния град, отивайки край родното море.

Новите фотоси в действителност са направени в градините на възвишен палат, който се намира в село Равадиново. Селото стана огромна атракция в последните години, с помощта на въпросния палат.

Виж още:

Той е построен от 20 хиляди тона камък-мраморизиран варовик. 

За разходката си Радинела е заложила на свежа и младежка визия. Тя е избрала къса бяла рокля на червени череши в сърцевидна форма. 

Завършвайки визията си, тя се е спряла на необятно алено сако с кожа на ревера, черна дамска чанта и сандали на висока платформа.

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР