Ах, красота на Chanel. Може би един от големите върхове

...
Ах, красота на Chanel. Може би един от големите върхове
Коментари Харесай

Преобразих се в Chanel — ето всичко, което оставих

Ах, хубост на Chanel. Може би един от огромните върхове на промишлеността. Това е мястото, където изтънчеността среща стила и фантазията на всеки фен на грима се трансформира в действителност - в това число моята.

Като самопровъзгласил се запалянко на хубостта с (несъмнено) податливост към лукса, неотдавна започнах пътешестване до Chanel Atelier тук, в Сохо в Ню Йорк, с цел да изпитам олицетворението на първокласното самообслужване. Нетърпелив да накарам гримьор на Chanel да преобрази лицето ми, избрах услугата за нанасяне за $125, което за мен изглеждаше като кражба, с цел да накарам експерт да ми покаже по какъв начин в действителност се прави.

От момента, в който прекрачих прага, знаех, че ме чака наслаждение — посрещнат от аромата на парфюм от висша мода и гледката на блестящи козметични витрини, които ме приканваха да се отдам. И се отдадох, като започнах с чаша шампанско.

Нетърпеливо се предадох на способните ръце на гримьора на Chanel Карлос Олмеда, подготвен да претърпи промяна, достойн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР