Ах, черният петък! Имам усещането, че за първи път именно

...
Ах, черният петък! Имам усещането, че за първи път именно
Коментари Харесай

Петъкът, в който всички искат да пазаруват! Къде да пазаруваме и за какво да внимаваме

Ах, черният петък! Имам чувството, че за първи път точно тази година всички физически и онлайн магазини са се подготвили добре, с цел да удовлетворят своите клиенти.

Общо взето от началото на седмицата текат промоции, които да ни привлекат към дадени магазини, а тези понижения ще бъдат най-силни в така наречен "черен петък ".

От персонални наблюдения бих споделила, че предходната година този прославен петък не се стече по изключително удобен метод, само че за сметка на това тази година ще бъде толкоз взривяващо.
 Омръзна ни моливът за очи все да се размазва Edna предлага Омръзна ни моливът за очи все да се размазва
Много онлайн магазини се включиха в самодейността, а в съвсем всеки огромен мол във вашия град ще има избрани промоционални цени.

Поразровете се из интернет пространството или обиколете авансово магазините в най-близкия мол и ще разберете каква и какъв брой ще бъде отстъпката в съответния обект.

Много значимо мое предписание преди самия петък е да прегледам цените на продуктите, които съм си набелязала най-малко седмица преди този момент и по-късно да сравня дали в действителност е приложена отстъпка или просто е повишена цената на стоката, а понижението е фиктивно.

Ето и лист на магазините, които ще вземат участие в "черния петък " тази година ТУК >>>>
 извършване на покупки Unsplash
Ако ви се случи точно вторият вид, напълно умерено можете да сигнализирате на Агенцията за отбрана на потребителите. На техния уебсайт има и форма за онлайн тъжба.

От къде идва в действителност названието "черен петък "...

Черен петък (на британски: Black Friday) в актуалната битова просвета на Съединени американски щати е денят след Деня на благодарността, който е общопризнат за начало на коледния пазар.

На този ден нормално се предлага понижение на цените на стоките и сензитивните към изгодата американци стартират бясно извършване на покупки. Много работодатели регистрират интереса на своите подчинени и дават свободен ден на чиновниците във компанията. В Черния петък магазините отварят доста рано – към 5 сутринта, а някои най-големи търговски вериги – дори в среднощ.

Пожелаваме ви прелестно извършване на покупки на Черния петък! Ние ще се възползваме, а вие?
 извършване на покупки Unsplash
Ако желаете да имате бърз достъп до всички забавни и вдъхновяващи публикации всеки ден, свалете мобилното приложение на Edna от ТУК!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР