Агусти Бенедито, който на два пъти се кандидатира за президент

...
Агусти Бенедито, който на два пъти се кандидатира за президент
Коментари Харесай

Подписката срещу Бартомеу завърши с шумен провал

Агусти Бенедито, който на два пъти се кандидатира за президент на Барселона, не съумя да събере нужния брой подписи в желанието си да провокира свикването на избор на съмнение към клубния необут Хосеп Мария Бартомеу.

Противниците на Бартомеу напредват с подписите

Точният брой събрани подписи е 12,504, а подписката може да добие формален тип единствено в случай че бъдат събрани общо 16570 подписа от ентусиасти, оповестяват медиите в Испания.

Бенедито уведоми посредством факс шефовете на Барселона, че счита да подаде тъжба против тях. Според него правата на искащите уволнението на Бартомеу са съществено нарушени, защото от каталунския гранд сложиха краен период за събирането на нужния брой подписи до 27 септември.

Бивш каднидат за президент на Барса се пробва да смъкна от власт Бартомеу

Самият Бенедито съобщи, че ще събира парафи до втори октомври, което по негово изказване, би нараснало фрапантно възможностите му за триумф.

„ Ако не бяха нарушили волята на обществото, третият избор на съмнение в историята на Барселона към управлението, щеше към този момент да е реалност.

Борещите се против Бартомеу към този момент с над 10 хиляди подписа

Бенедито също по този начин даде документ, който демонстрира, че е спазил устава. След това нотариусът Хосе Ангел Руйд Прадо ревизира, преброи и най-после унищожи събраните подписи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР