Агресията е напълно неприемлива“. Това заяви министър-председателят акад. Николай Денков

...
Агресията е напълно неприемлива“. Това заяви министър-председателят акад. Николай Денков
Коментари Харесай

Премиерът за ранения в Скопие фен на Левски: Беше крайна мярка да няма македонска публика в София

„ Агресията е изцяло неприемлива “. Това съобщи министър-председателят акад. Николай Денков във връзка на случая с български жител, който беше намушкан в Скопие преди мача Левски-Шкупи, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Премиерът акцентира, че към този момент има българска реакция – изказване на Министерство на външните работи, а Софийска градска прокуратура се е самосезирала. „ Виновните би трябвало да се понесат наказванията “, добави той.

Най-важното в тази ситуация, че „ младежът е нормализиран след интервенцията, би трябвало да се види по кое време може да се върне в България и да бъде лекуван “, сподели акад. Денков.

Той дефинира като доста последна мярка аудитория от районен съд Македония да не участва на реванша Левски-Шкупи, който следва да се играе в София. „ Въпросът ще бъде разискван с вътрешния и спортния министър. Налагането на сходна възбрана е доста извънредно. За страдание, организация от другата страна не е била доста добра, с цел да се стигне до такива произшествия. Трябва да забележим по какъв начин да си вземем поука “, сподели акад. Денков. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР