Агресия в училище с деца на военни Спречкване между двама

...
Агресия в училище с деца на военни Спречкване между двама
Коментари Харесай

Четете в Марица - Агресия в училище с деца на военни

Агресия в учебно заведение с деца на военни

Спречкване сред двама възпитаници от СУ " Св. Паисий Хилендарски " отвори куп работа на военната прокуратура. Момчешкият скандал станал на 22 март, когато шестокласниците почнали спор, които едвам не прераснал в пердах. Разправията станала пред куп съученици, като действието се развило по обед във времето между двете смени. 

Каменица от Кенана, Пиринско - от Сърбия

Феновете на българска бира още веднъж са разочаровани. Преди няколко години емблематичният бирен цех " Каменица " пусна кепенци в Пловдив и реалокира мощностите си в Хасково. Вместо да залага на едноименната родна марка, както и на българските   " Астика ", " Бургаско питие " и " Славена ", компанията стартира бясно произвеждане и рекламиране на непознати марки като Стела Артоа, Бекс и Старопрамен. 

Кършияка светна в LED 

Ново улично осветяване е построено от началото на годината на няколко улици в   " Северен ”. Лампите са поставени от община Пловдив по предложение на районната администрация до детски и образователни заведения, както и тук-там, където осветеността е била извънредно незадоволителна, изясни инж. Ралев.

 

Деца и родители си желаят школския басейн 

Родители на децата, които до неотдавна упражняваха в плувния басейн на СУ „ Димитър  Матевски ” в „ Тракия ”, упорстват занятията да се възстановят. Те са спрени от една седмица, тъй като басейнът е затворен. 
Договорът за стопанисване на басейна в СУ „ Димитър  Матевски ” е изминал и  следва с конкурс  да бъде определен наемател

ЦМ и ЕВН са бизнес водачите на Пловдив

Металургия, енергетика, лека индустрия, търговия и превоз са измежду браншовете, които дърпат стопанската система в Пловдив и региона. Това е видно от резултатите на водещите компании в района, включени в Топ 400 на най-големите предприятия по съществени стопански индикатори. 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР