Агресия в столична дискотека. 19-годишен младеж твърди, че е пребит

...
Агресия в столична дискотека. 19-годишен младеж твърди, че е пребит
Коментари Харесай

Агресия, лютив спрей и белезници: 19-годишен младеж твърди, че е бит от охраната на столично заведение


Агресия в столична дискотека. 19-годишен юноша твърди, че е пребит от защитата на заведението нощес. Случаят е от нощта сред 3 и 4 март.

Младежът е бил в известно заведение на улица „ Шипка “. До експанзията се е стигнало след диалог с момиче. Нейните другари го нападнали. Според 19-годишното момче във зародилото сдърпване се е присъединила и защитата на дискотеката.

Снимка: Редакторски екип


Клипът е сниман малко след 2 часа сутринта в петък. На него се вижда паднало момче на земята, а към него няколко мъже, които го бият.

Крием самоличността на потърпевшия по негово предпочитание. По негови думи до експанзията се стигнало, откакто непозната го заговорила, а неин другар го блъснал. Оказало се, че били познати с шефа на дискотеката.

Снимка: Редакторски екип


„ Това момче ми наби пестник вътре в заведението. Аз се конфронтирах с него. После двама от охранителите ме изтеглиха. Единият ме хвана на гилотина - за врата, доста мощно. Дърпаше ме нагоре. Пръснаха ми пикантен спрей в очите. Държаха ми ръцете по този начин, че да не мога да се вардя “, споделя той.

Снимка: Редакторски екип


Пред заведението боят продължава пред десетки очевидци. Част от експанзията е снимана и от телефони. Боят продължава към 5 минути. След това 19-годишният юноша се е опитал още веднъж да влезе в заведението, с цел да вземе якето и телефона си.

„ Те отново ме пребиха. Имам отпечатък от подметка на обувка. Сложиха белезници. Аз им крещях – „ да не съм нарушител, да не сте служители на реда? “. Докато лежа на земята шефът идва, натиска ми якето, с цел да не шавам и ме удря с коляно в гърба “, изясни младежът.

Снимка: Редакторски екип


Приятели на потърпевшия юноша пробват да му оказват помощ. По техни думи защитата на заведението сама е извикала полиция, а чак откакто чиновниците на реда идват приятелите на потърпевшия са позволени да му оказват помощ.

Потърсихме и заведението за коментар. Оттам не дадоха отговор на телефонните ни позвънявания.

Снимка: Редакторски екип


От столичната полиция прецизираха, че при тях сигналът е постъпил към 6 часа сутринта. Записите от камерите са конфискувани. Разследването по случая продължава.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР