Агресия на възрастен към дете. В социалните мрежи се появи

...
Агресия на възрастен към дете. В социалните мрежи се появи
Коментари Харесай

Жестокост! Жена нападна дете в двора на училище, отнесло 6 шамара - Топ новини


Агресия на възрастен към дете. В обществените мрежи се появи видео, в което се вижда по какъв начин жена се кара с малолетно момче. От фрагментите наподобява, че тя подхожда нападателно към него, чуват се и мнения в профил: „ Не удряй детето ”, предава NOVA.

Майката на момчето, която е разгласила фрагментите, твърди, че синът й е получил 6 шамара от въпросната жена.

Случката е от двора 23 СУ в София. „ След часовете било хубаво времето, децата си взели закуски и останали малко на слънце до тенис масата. Майката на негов съученик идва в двора, хваща сина ми за ръката, бие му 6 шамара, споделя му, че ще му разбие носа и тогава се чува гласът на преподавателка, която споделя да остави момчето ”, споделя майката на пострадалия. Тя призна, че синът й и друго дете от класа са имали спор от 1-2 седмици. „ Като цяло в класа момчетата имат спорове между тях ”, разяснява тя.

Майката на второто дете не пожела да приказва пред камера. От Министерство на вътрешните работи пък споделиха, че има 2 сигнала. Първият е от 24 октомври. Той е от мъж, който споделя, че синът му е пребит от друго дете. След обзор в „ Пирогов ”, отиват в полицията и подават сигнала. Вторият сигнал е от 25 октомври и е за спора във видеото.

Проверени са камерите на учебното заведение. „ Не се виждат шамарите, за които приказва родителя ”, съобщи Нина Чанева, шеф на 23 СОУ. „ Педагогическият съвет на учебното заведение не толерираме по никакъв метод тормоз и принуждение над който и да е било. Поканихме на среща майките и децата. Жената призна за шамарите и се извини ”, сподели Чанева.

Оказва се обаче, че първият ден другото момче е било нападнато в двора. Чанева изясни, че една от ограниченията, които ще бъдат взети е родителите и децата да имат взаимни мероприятия в събота и неделя. Ще се работи и с психолози и детска педагогическа стая и доста работа с родителите.

Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР