Агресивният младеж, който вчера привечер сътвори невиждан екшън в центъра

...
Агресивният младеж, който вчера привечер сътвори невиждан екшън в центъра
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews.bg! Побеснелият младеж от вчерашния екшън във Враца е син на бившия кадровик на ОД на МВР Альоша Гоцов /снимки/

Агресивният юноша, който през вчерашния ден по здрач сътвори невъобразим екшън в центъра на Враца, е наследник на някогашния кадровик на регионална дирекция на полицията, разкри следствие на организация BulNews.bg. От към 2 години бащата работи като взводен в полицейския сектор в атомната централа в Козлодуй. По неофициална информация той е индивидът, който обезпечи скандалните записи с Пешко Караджов и ги съобщи на Цецо Благоев да ги популяризира в интернет.
Припомняме, че през вчерашния ден 24-годишният Петко Гоцов атакува паркиран лек автомобил „ БМВ “ през постройката на регионалната дирекция на полицията във Враца. След това опита да избяга, само че три патрулки го блокираха на ул. „ Кръстьо Българията “, където го заловиха. Проверката за използването на алкохол и опиати даде негативни резултати, само че все пак несъответстващият юноша бе задържан за 24 часа. За невиждания екшън писа минути след станалото първо организация BulNews.bg, след което новината обиколи всички национални медии.
Една от версиите за аргументите за агресивното държание на Петко, по която се работи от проверяващите, е отплата за бившето му гадже. Момичето се разделило с него поради притежателя на потрошеното „ БМВ “ и по този метод той решил да му отмъсти. Междувременно и момчето с бавареца се разделило с момата, само че това не спряло експанзията на сина на служител на реда Гоцов.
Днес Министерство на вътрешните работи публично удостовери информацията на организация BulNews.bg за скандалния случай със сина на техен чиновник.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР