Агресивни кучета тормозят от месеци столичния квартал Орландовци“. Хората твърдят,

...
Агресивни кучета тормозят от месеци столичния квартал Орландовци“. Хората твърдят,
Коментари Харесай

Агресивни кучета тормозят от месеци столичен квартал

Агресивни кучета тормозят от месеци столичния квартал „ Орландовци “. Хората настояват, че животните се спускат към тях и ги тормозят.

До момента не е открито решение на казуса.

„ Той продължава от най-малко 10-12 месеца. Събират се няколко кучета, заран е ужасно. Лаят по коли и колела “, описа в „ Тази заран “ Антон Миланов, който живее в квартала.

 Маймунска шарка: Какво съставлява, по какъв начин се предава и по какъв начин да се предпазим? 4 мин. Маймунска шарка: Какво съставлява, по какъв начин се предава и по какъв начин да се предпазим?  Ново вторично земетресение до Пловдив 1 мин. Ново вторично земетресение до Пловдив  3-годишно дете е с заплаха за живота след злополука на пътя Смолян - Мадан 1 мин. 3-годишно дете е с заплаха за живота след злополука на пътя Смолян - Мадан  Бойко Борисов: Към днешна дата сформиране на държавно управление не е допустимо 3 мин. Бойко Борисов: Към днешна дата сформиране на държавно управление не е допустимо  Завинаги с „ Титаник “: Навършва се една година от нещастието с подводницата „ Титан “ 3 мин. Завинаги с „ Титаник “: Навършва се една година от нещастието с подводницата „ Титан “  Почина основателят на шлагерите Sunchyme и Carnaval de Paris 3 мин. Почина основателят на шлагерите Sunchyme и Carnaval de Paris  Маймунска шарка: Какво съставлява, по какъв начин се предава и по какъв начин да се предпазим? 4 мин. Маймунска шарка: Какво съставлява, по какъв начин се предава и по какъв начин да се предпазим?  Ново вторично земетресение до Пловдив 1 мин. Ново вторично земетресение до Пловдив  3-годишно дете е с заплаха за живота след злополука на пътя Смолян - Мадан 1 мин. 3-годишно дете е с заплаха за живота след злополука на пътя Смолян - Мадан  Бойко Борисов: Към днешна дата сформиране на държавно управление не е допустимо 3 мин. Бойко Борисов: Към днешна дата сформиране на държавно управление не е допустимо  Завинаги с „ Титаник “: Навършва се една година от нещастието с подводницата „ Титан “ 3 мин. Завинаги с „ Титаник “: Навършва се една година от нещастието с подводницата „ Титан “  Почина основателят на шлагерите Sunchyme и Carnaval de Paris 3 мин. Почина основателят на шлагерите Sunchyme и Carnaval de Paris

Хората описват, че неведнъж са подавали сигнали на тел. 112, само че досега нищо не е направено.

От „ Екоравновесие “ обявиха за bTV, че при тях няма регистрирани сигнали. Екипи са правили инспекции на място. Хората в " Орландовци " обаче настояват, че не са ги виждали.

Какво още описват те - гледайте във видеото.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР