Агресивни глутници кучета тормозят врачани, които се заканват да предприемат

...
Агресивни глутници кучета тормозят врачани, които се заканват да предприемат
Коментари Харесай

Агресивни кучета нападат врачани, хората се подготвят за крайни действия

Агресивни глутници кучета тормозят врачани, които се заканват да подхващат крайни дейности, в случай че животните не изчезнат от пред блоковете им, научи BulNews.bg.
Първа сигнал в обществените мрежи подава разтревожена врачанка от блок „ Никола Вапцаров “ №1, чието дете кучетата са щели да раздерат.
Жената се оплаква, че напоследък към жилището й има глутница нападателни псета, които се спускат да хапят хората. По думите й ситуацията е станало отвратително и живущите там излизат от домовете си със боязън и бързо пребягват около огромните кучета. Оказва се, че коментарът на врачанката във Facebook провокира огромна полемика и проблем с четириногите имат и други блокове и квартали в града.
Хората описват по какъв начин възрастните им родители не смеят да излязат сами, с цел да не бъдат нападнати от кучетата, а други споделят по какъв начин към този момент са потърпевши от бездомните песове пред блоковете им, които в това време хранят постоянно.
Врачани се възмущават, че с настъпване на топлото време децата и родителите им не могат да излязат на хладина пред блоковете, тъй като долу ги чакат озъбените псета. Някои от хората даже се изричат, че градът е замязял на Индия с толкоз псета.
Припомняме, че преди към две седмици улично куче побърка продавачките от магазините по Пробива, като влизаше в комерсиалните обекти и ръмжеше против клиентите.
Потърпевшите упорстват общината да вземе ограничения и нападателните животни в града и да ги приберат в подслон или да се евтанизират. В противоположен случай пострадалите врачани щели да вземат нещата в свои ръце и да приспят кучетата, които ги атакуват.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР