„Агресивна ляво-левичарска вълна се опитва да изтрие националните държави.“ Това

...
„Агресивна ляво-левичарска вълна се опитва да изтрие националните държави.“ Това
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки: Агресивна ляво-левичарска вълна се опитва да изтрие националните държави

„ Агресивна ляво-левичарска вълна се пробва да изтрие националните страни. “ Това съобщи при откриването на Политическата академия на Европейските консерватори и реформисти (ЕКР) в Сандански. Събитието се провежда точно от българския евродепутат от политическата група на ЕКР и заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация и в него участваха млади водачи от цялата страна, оповестиха от партийната централа.

„ Радвам се да ви видя в положително здраве, жизнен дух и убеден български шовинизъм и национализъм. Утре ние ще отбележим за следващ път годишнината от подлото ликвидиране на великия лидер на Вътрешна македонска революционна организация Тодор Александров. Но през днешния ден означаваме 30 години от гибелта на различен популярен лидер на Вътрешна македонска революционна организация – Иван Михайлов. Най-добрият метод да ги почетем е като продължим тяхното дело. Най-добрият метод да ги почетем е да продължим да имаме вяра, да се борим и да работим за това, за което те се бориха и което ни завещаха – обединяването на единната, целокупна неделима българска нация от Охрид до Черно море и от Дунав до Бяло море. Това е, което ние желаеме от политиката. Не повече и не по-малко. Това е повода, заради която е основана и продължава да живее организацията Вътрешна македонска революционна организация “, стартира приветствието си към делегатите Джамбазки.

Той обърна внимание и на митингите и разделянето, което има в обществото ни сега. „ Днес, когато още веднъж има брожения, митинги, напрежения, всеки от нас би трябвало да е спокоен за делото си и за това, което вършим. Защото ние сме горди, уверени, просветени български националисти. И няма никакво значение кой какво приказва по адрес на нашата организация. Особено когато става дума за ренегати, за малодушни предатели и страхливци, които са избягали, предали са се, напуснали са и в този момент се пробват да бъдат някакви поправки. Не могат да бъдат! Без значение от конюнктурата, без значение от рецензии, ние преследваме нашата цел и нашата концепция. И просто би трябвало да бъдем положителни в това “, сподели още евродепутатът.

Основна тематика в изявлението на бяха и процесите, които се случват в Европейския парламент и Европейския съюз.

„ Никой в българското общество не обръща внимание на това, което се случва в Европа и което ни визира директно. Никой не вижда нападателната ляво-левичарска вълна, която се пробва да изтрие националните страни. Която малко по малко завладява нови и нови позиции в Европейския парламент. През конференцията „ Бъдещето на Европейски Съюз “, през Зелената договорка, през опитите националните водачи да бъдат порицавани от анонимни европейски депутати от други страни и да им се държи сметка. И то постоянно в посоките Истанбулска спогодба, еднополови бракове, циганско население. Някой там пробва да избутва нашата национална страна. Да разгражда националните страни. Да изтрие нацията като такава. И това, уви, не е единствено приказка. Това е реалност “, сподели Джамбазки.

„ Да живее единната и неделима българска нация! Да живее българска Македония. Да живее България! “, приключи евродепутатът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР