Агресивен мъж, псувал и бил пътници във влака София –

...
Агресивен мъж, псувал и бил пътници във влака София –
Коментари Харесай

Агресия! Мъж вилня във влака София-Видин, нападнал и ченгета на гарата в Мездра

Агресивен мъж, псувал и бил пасажери във влака София – Видин, бе изправен на подсъдимата пейка, научи BulNews.bg. Делото против Е.Т. бе гледано преди дни от магистратите от районния съд в Мездра, където побойникът се признал за отговорен и сключил съглашение с държавното обвиняване.
От документите по процеса излиза наяве, че случаят е станал на 18 януари към 8.40 часа в бързия трен от София за Видин, в региона на гара Мездра-юг. Тогава Е.Т. се намирал в един от пътническите вагони, който е без обособени купета. Незнайно за какво в един миг Е.Т. почнал да крещи, да псува и да заплашва пасажерите към него. Стигнало се до там, че наред с крясъците, нападателният мъж почнал да удря с ръце, глава и крайници пасажерите и чиновници на влака. В мелето се присъединили и униформени от зоналното жандармерийско ръководство към полицията в Монтана, които се пробвали да смъкват хулигана от влака. Е.Т. не им се дал елементарно и почнал да ги блъска, удря и рита, само че в последна сметка бил свален и закопчан от униформените поради дръзкото си държание.
Наказанието, наложено на нападателния гамен, е 6 месеца пробация. Освен това, той би трябвало да заплати 100 лв. за разноските по делото. Определението на съда е дефинитивно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР