Агресивен мъж от Йоаким Груево бе задържан от полицията, като

...
Агресивен мъж от Йоаким Груево бе задържан от полицията, като
Коментари Харесай

Екшън в пловдивско село: Младеж преби свой съсед, обиждал и заплашвал полицията

Агресивен мъж от Йоаким Груево бе арестуван от полицията, като към 22.30 ч. в петък униформените се отзовали на сигнал за зародила кавга в селото. На място било открито, че при счепкване юноша нанесъл побой над собствен комшия. Потърпевшият е прегледан от лекарски екип и освободен за домашно лекуване.
Прочетете още
Междувременно обаче причинителят насочил експанзията си към чиновниците на реда и почнал да ги наскърбява и заплашва. Той е отведен за период до 24 часа в районното ръководство и  против него е стартирана инспекция за причиняване на телесна щета по хулигански подбуди. За неприемливото държание към служителите на реда му е формиран Акт по указа за битка с дребното безчинство.

 В ранния следобяд на петъчния ден две малолетни момчета пък попаднали в ареста на Трето районно, след  физическа разпра с 19-годишен на улица в квартал „ Шекер махала “. По случая също се води предварителна инспекция.

На същия ден,  чиновници на Четвърто районно заловили мъж, блъснал пловдивчанка на ул. „ Георги Раковски “ в регионалния град. Бързата им реакция последвала към 13 ч., откакто дамата се оплакала в районното ръководство. Извършителят на хулиганската демонстрация е на 36 години, с криминалистични регистрации. Срещу него е стартирано досъдебно производство
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР