Агора БЪЛГАРИЯ и Палатковите лагери при Орлов мост, Президентството, Ректората

...
Агора БЪЛГАРИЯ и Палатковите лагери при Орлов мост, Президентството, Ректората
Коментари Харесай

Протестиращи от 2020 излизат срещу Кирил Петков в Деня на лъжата

Агора БЪЛГАРИЯ и Палатковите лагери при Орлов мост, Президентството, Ректората и Съдебната палата от Протести 2020 – 2021 излизат на митинг против държавното управление на първи април. Проявата е ориентирана за петък, 1-ви април от 16:00 часа пред Министерски съвет.

Датата на митинга в деня на лъжата не е определена инцидентно.

„ Да отбележим дружно 1-ви април! Ден на лъжата и към този момент Ден на 99-тото Правителство на България! Да – тъкмо по този начин! Именно Денят на Правителството “Петков”, наричащо се такова – сякаш на Протеста и Промяната! Това е Денят на новия Франкенщайн, скърпен от съдружни части, само че заченат и сътворен от Задкулисието, от непознати външни сили и от безродни и продажни български предатели “, гласи поканата.

Протестиращите, измежду които са отец Дионисий и „ майките “ от „ Системата ни убива “, употребяват крайни избрания за работата на кабинета и премиера Кирил Петков.

„ … смешник или мим за частно-празнични пърформанси, само че е нездравословен като Председател на Българския Министерски съвет и глава на Изпълнителната власт. Цялата тайфа кърлежи, вкопчени алчно във властта, некадърни, само че брутални, се изгавриха с всички наши очаквания и неимоверни старания, всички наши желания за независимост и правдивост, за правда, за разцвет без корупция, без редене в тъмното на пъзели и паяжини, където всяка позорна част от четириединното То да получи своето. Тяхното не е нашето! Те не са и не нямат капацитета да бъдат хората, които ще водят страната ни напред! “, се споделя още в известието.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР