AGON PRO AG274QS е перфектен монитор за FPS игри с

...
Коментари Харесай

AGON PRO AG274QS – монитор за е-спортове


AGON PRO AG274QS е съвършен екран за FPS игри с QHD резолюция и 300 Hz
(снимка: AGON by AOC)

Новият 27-инчов екран AGON PRO AG274QS е основан за играчи на е-спортове и запалянковци, изключително за почитателите на FPS, battle royale и сходни заглавия с бърз екшън. Геймърският екран на AGON by AOC е високоскоростен, с периодичност на освежаване 300 Hz, екипиран с бърз IPS панел с поддръжка на DisplayHDR 600, 1 ms GtG време за реакция и QHD резолюция.

Текущите модели AGON PRO с Full HD резолюция: 25-инчовият AG254FG (360 Hz) или 27-инчовият AG274FZ (260 Hz) показват по какъв начин изключителната скорост може да бъде комбинирана с висококачествени IPS панели под формата на дизайни, фокусирани върху геймърите. Сега с 27-инчовия AG274QS, AGON by AOC предлага ясна QHD резолюция (2560×1440 пиксела) до впечатляващите 300 Hz – един от първите QHD с толкоз висока периодичност на освежаване на пазара все още.

С над два пъти по-висока периодичност от тази на общоприетите 144 Hz геймърски монитори, AG274QS изобразява повече фрагменти в секунда и по този начин пресъздава действието с оптималната отмереност и акуратност. Особено в FPS игрите, където милисекундите са от голяма важност, колкото по-бързо играчът може да види съперника зад ъгъла или да наблюдава придвижванията му, толкоз по-скоро може да реагира и да излезе победител в съревнованието.

Благодарение на времето за реакция от 1 ms GtG, бързият екшън е равномерен, без призрачни резултати
(снимка: AGON by AOC)

Тристранният безрамков 27-инчов бърз IPS панел на AG274QS има QHD резолюция (2560×1440) и 300 Hz периодичност на освежаване – мечтани спецификации за всеки геймър. Благодарение на времето за реакция от 1 ms GtG и 0,5 ms MPRT, бързият екшън се изобразява гладко и без призрачни резултати. Благодарение на технологията Adaptive-Sync и поддръжката на AMD FreeSync Premium, накъсването и насичането са отстранени посредством потребление на променлива периодичност на освежаване.

За да достави образно наслаждение на геймърите освен в бързите игри, само че и във фотореалистичните, потапящи прекарвания за единични играчи, AG274QS идва със документ DisplayHDR 600. Дисплеят може да реализира до 600 нита пикова бляскавост, с цел да изобразява ярки, грабващи погледа детонации или мрачни пейзажи с блестяща слънчева светлина и красиви сенки в един и същи миг.

Наградата Red Dot за дизайн на монитора AG274QS следва потвърдената формула на серията AGON PRO: съвсем невидими рамки на три от страните за елементарно основаване на мултимониторни конфигурации, прожектирано лого, което да припомня за сагата AGON PRO, и лични, синхронизирани RGB резултати (Light FX) с друго AOC съоръжение благодарение на софтуера G-Menu. AG274QS включва и постоянна железна стойка с необятен обсег на настройки на височината, наклоняването и завъртането, както и алтернатива за превръщане на 90 градуса.

Металната стойка предлага необятен обсег настройки на височина, наклоняване и завъртане
(снимка: AGON by AOC)

Със своите 4x USB 3.2 врата мониторът може да служи като докинг станция за свързване на спомагателни периферни устройства като геймърска клавиатура и мишка, USB хедсет и други Неговите представители 2x5W с DTS sound са задоволителни за мощен тон. Вградената стойка за слушалки оказва помощ в допълнение за понижаване на бъркотията към бойната станция на геймърите.

Включеният в комплекта контролер QuickSwitch разрешава доста лесна и бърза работа с екранните настройки, които могат да бъдат ръководени и от джойстика на корпуса на монитора или софтуера G-Menu.

AGON PRO AG274QS ще бъде разполагаем на българския пазар от този месец на целесъобразна последна цена от 2339 лева с Данък добавена стойност.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР