Агитките у нас казват на определени неща, че са мафия

...
Агитките у нас казват на определени неща, че са мафия
Коментари Харесай

Бербатов: В нашия футбол се казва, че БФС е мафия и това е така

Агитките у нас споделят на избрани неща, че са мафия - на Българския футболен съюз, че е мафия, на съдийството. Мина прочут интервал от време в нашия футбол и виждам, че част от нещата, които са се пеели и се пеят – са по този начин. Това разяснява футболистът и претендент за президент на БФС Димитър Бербатов в изявление пред " Дарик "

В изчерпателен диалог той приказва за това по какъв начин има хора, които " като се заседят във властта, не желаят да я пускат " и от време на време властта и парите могат да опияняват и трансформират индивида.

Бербатов даде и своя коментар за идния край от Световното състезание по футбол в Катар. Той сподели, че финалите са извънредно значими и могат да се окажат " края на света за някои и началото на света за други ".

" Можеш да постигнеш доста самостоятелно, да постигнеш уважението на всички, само че можеш и да го изгубиш. На финалите, на които аз съм имал опция да играя, постоянно повеждам след себе си огромни упования, напрежение, неспокойствие и на моменти бойкот от личната ми глава ", сподели футболистът.

Той сподели, че упованията за мача сред Франция и Аржентина за Световната купа са огромни.

" Ако направиш по-малко неточности толкоз по-успешен ще си. То и в живота е по този начин. Футболът е една метафора за самия живот и по тази причина би трябвало да си остроумен и да четеш играта ", добави Бербатов.

Според него никой не помни втория в сходни финални срещи, помнят се единствено спечелилите без значение по какъв начин е реализирана успеха.

В изявлението за " Дарик " Бербатов уточни фантазиите в своя живот - първата е триумфът му като футболист, която към този момент е изпълнена. А като втора той дефинира " битката с футбола в България ".

" Тази еволюция, която желаеме да създадем, с цел да променим футбола - и ние ще го създадем ", безапелационен е футболистът.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР