Агитката на Левски отново ще трябва да бъде отново разделена

...
Агитката на Левски отново ще трябва да бъде отново разделена
Коментари Харесай

Враждуващите сини“ фракции дали обещание на Станимир Стоилов

Агитката на Левски още веднъж ще би трябвало да бъде още веднъж разграничена на две през днешния ден на стадион " Локомотив ". Причината по тази причина е, че поръчка за наличие пред полицията под тепетата са дали враждуващите фракции " София-Запад " и " Ултрас Левски ", написа " Мач Телеграф ".

На формалното показване на Станимир Стоилов на " Герена " ентусиастите преглътнаха за към час и нещо омразата, която изпитват едни към други. Не е ясно обаче дали този мир ще се резервира, откакто влязат в една клетка.
 Йончо Арсов остава началник на ДЮШ на Левски
Йончо Арсов остава началник на ДЮШ на Левски

Стоилов му гласоподава му доверие

И двете страни са дали дума на Мъри, че няма да се стигна до грозни подиуми в бранша, каквито имаше през предишното състезание в Коматево. Думите обаче са едно, а осъществяването - мъчно. Затова се упорства двете фракции да бъдат разграничени за всеки случай от кордон униформени.

Пловдавчани отпуснаха 600 билета на " сините ", само че като цяло гостите са били застрашени да останат без нито един почитател на трибуните при повторния дебют на Мъри. Причината по тази причина е неналичието на седалки в трибуната за гостуващи ентусиасти на " Лаута ". Органите на реда били безапелационни, че по този метод не могат да преценяват в реалност дали там ще влязат почитатели на 30% от потенциала на оборудването. В последна сметка управленията на двата клуба дали нужните гаранциите пред управляващите, с цел да трансформират мнението им.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР