Агенцията за здравна сигурност на Обединеното кралство (UKHSA) съобщи за

...
Агенцията за здравна сигурност на Обединеното кралство (UKHSA) съобщи за
Коментари Харесай

Кризата на „100-дневната кашлица“ в Обединеното кралство се влошава, тъй като случаите достигат десетилетен връх – проверете вашия район

Агенцията за здравна сигурност на Обединеното кралство (UKHSA) заяви за стотици случаи на 100-дневна кашлица, която се популяризира елементарно измежду страдащите и може да аргументи големи здравословни проблеми.

През последната седмица UKHSA получи вести за 412 хипотетични случая на бактериална зараза, голямо нарастване от 20% по отношение на миналата седмица. Това е петата поредна седмица нарастване на инфекциите.

Още през 2024 година е имало 1416 хипотетични случая на магарешка кашлица, прегледани от общопрактикуващите лекари – най-високият брой при започване на една година от повече от десетилетие. Уелс продължава да има повече случаи от всеки район на Англия, с 306, в това число 94 през последната седмица. Разпространението на магарешката кашлица набира скорост в елементи от Англия, изключително в Югоизточната, Северозападната и Лондон. Можете да видите хипотетичните случаи, където живеете, с нашата интерактивна карта.

Навин Хосла, фармацевт в онлайн аптеката NowPatient,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР