Агенцията за таланти Endeavour Group става частна на стойност на

...
Агенцията за таланти Endeavour Group става частна на стойност на
Коментари Харесай

Агенцията за таланти Endeavour става частна в сделка за $13 милиарда със Silver Lake

Агенцията за гении Endeavour Group става частна на стойност на капитала от $13 милиарда след три години едва показване като листвана компания.

Частната капиталова компания Silver Lake съобщи във вторник, че се е съгласила да заплати $27,50 на акция в брой за холивудската електроцентрала. Цената е надбавка от 55% по отношение на акциите на Endeavour, които се търгуваха в края на октомври, когато спортният и развлекателен бизнес, управителен от Ари Емануел, съобщи, че изследва стратегически други възможности.

Silver Lake към този момент управлява към 71 % от правата на глас в Endeavour. Фирмата реши да направи бизнеса частен по-малко от година, откакто подписа договорка за 21 милиарда $ за обединение на лигата по смесени бойни изкуства на Endeavour United Fighting Championship с World Wrestling Entertainment.

Като част от транзакцията, Endeavour стана обособена организация за гении, само че резервира в салдото си контролния дял в обединената компания за бойни спортове, наречена TKO. TKO не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР