Агенцията за недвижими имоти Altamira обяви черен петък при продажбата

...
Агенцията за недвижими имоти Altamira обяви черен петък при продажбата
Коментари Харесай

Черен петък при разпродажбата на имоти

Агенцията за недвижими парцели Altamira разгласи " черен петък " при продажбата на парцели, като пусна с огромна отстъпка 2344 жилищни обекта. В същото време Liberbank и Haya Real Estate също оповестиха акция за " есенна ликвидация " с отстъпка до 40% от офертната стойност на парцелите.

Наскоро и друга компания за недвижими парцели - Haya Real Estate, взаимно с банка Cajamar и Bankia, също пусна парцели за ликвидация. Solvia, от своя страна, стартира разпродажбата на земеделска земя.

Имотите предлагани от Liberbank и Haya Real Estate са ситуирани най-вече в дребни градове и селски райони, които сега са по-търсени, поради пандемията.

Така да вземем за пример, в региона на Талавера де ла Рейна (Толедо) жилище с повърхност 72 кв.м. след отстъпка се продава против 80 183 EUR, а в Окане апартамент от 78 кв.м. може да се купи за 47 300 EUR. В Томелосо (Сюдад Реал) еднофамилна къща с разгъната застроена повърхност от 184 кв.м. се оферира за 106 033 EUR след отстъпка.

Altamira пусна нова акция по ликвидация, за възобновяване на бранша и стопанската система на Испания като цяло. Разпродажбата обгръща всички сегменти от пазара: жилища от първичния и второстепенен пазар, офиси, търговски и промишлени пространства.

Началото на акцията съответствува с " черния петък " и приключва на 31 декември 2020 година Най-много оферти има в Мурсия, Каталуния и Валенсия. Общо 2344 жилищни и 223 нежилищни пространства.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР