Агенцията води кампания в подкрепа на Украйна, включително със сив

...
Агенцията води кампания в подкрепа на Украйна, включително със сив
Коментари Харесай

ЦРУ с тайни доставки за Киев

Агенцията води акция в поддръжка на Украйна, в това число със " сив флот " от търговски самолети, пренасящи оръжия през Централна и Източна Европа
Централно разузнавателно управление на САЩ има сътрудници на терен в Украйна, ръководи загадка мрежа за доставки и оказва помощ на Киев да се бори с Русия, твърди сп. " Нюзуик ", базирайки се на анонимни източници в държавното управление на Съединени американски щати.
" Централно разузнавателно управление на САЩ беше в центъра на войната още преди да стартира ", твърди в своя публикация Уилям Аркин. Директорът на организацията Уилям Бърнс посети Москва през януари 2022 година и макар че не съумя да убеди Русия да не нахлува в Украйна, той накара Кремъл да одобри американските " правила ".                       > Почти всеки ден на летището в Киев идват военно-транспортни самолети с оръжия и муниции за украинската войска
" Правилата на Централно разузнавателно управление на САЩ " гласят: " Вашингтон и Киев няма да подхващат дейности, които могат да застрашат Русия или оцеляването на съветската страна ". В подмяна " Москва няма да ескалира войната отвън Украйна или да прибегне до потреблението на нуклеарно оръжие... "
" На Съединени американски щати се пада да наложат тези обещания ", съобщи неизвестен почитан чиновник на военното разузнаване пред " Нюзуик ". Офис на Централно разузнавателно управление на САЩ, основан в Полша, води акция в поддръжка на Украйна, в това число със " сив флот " от търговски самолети, пренасящи оръжия и други материали през Централна и Източна Европа. Агенти на Централно разузнавателно управление на САЩ влизат и излизат от Украйна на секрети задачи, с цел да подкрепят интервенциите с нови оръжия и системи, само че постоянно се пробват да " избегнат директна борба с съветските войски ".
" Дали Централно разузнавателно управление на САЩ е на терен вътре в Украйна? Да, само че това не е закононарушение ", счита върховен представител на службата, тъй като това е част от напъните на Байдън да държи американците надалеч от заплахата и да увери Русия, че няма потребност да ескалира войната...
Проблемът е, че Украйна не следва " разпоредбите " на Байдън. " Нюзуик " вини Киев за взривяването на газопровода " Северен поток ", за удара по Кримския мост и за офанзивите с дронове против Кремъл и съветски военновъздушни бази. Анонимен шпионин показа, че диверсията на Кримския мост демонстрира това: Зеленски или няма цялостен надзор над личната си войска, или не желае да знае за избрани нейни дейности.      
Тези офанзиви повдигат още един въпрос: дали Централно разузнавателно управление на САЩ познава задоволително украинските проекти, с цел да им въздейства и да се придържа към тайното съглашение с Москва? Всъщност Централно разузнавателно управление на САЩ е толкоз нестабилно в прогнозите си за желанията на Зеленски, колкото и за проектите на Путин. 
В изявление за СиЕнЕн, разяснявайки визитата в Киев на шефа на Централно разузнавателно управление на САЩ Уилям Бърнс, Зеленски опроверга версията на " Нюзуик " и повдигна завесата пред двойната американска игра с тези думи: " Нямаме никакви секрети от Централно разузнавателно управление на САЩ... "
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР