Агенцията Пътна инфраструктура (АПИ) обяви, че от утре, 19 юни,

...
Агенцията Пътна инфраструктура (АПИ) обяви, че от утре, 19 юни,
Коментари Харесай

От 19-и до 23-и юни ще има ограничения в движението през тунела „Витиня“

Агенцията " Пътна инфраструктура " (АПИ) разгласи, че от на следващия ден, 19 юни, до петък, 23 юни, ще бъде лимитирано придвижването в тръбата за Варна на тунел " Витиня " на автомагистрала " Хемус ". Това е належащо заради ремонт на пожаро-известителната система на оборудването, която била развалена след няколко автомобилни пожара. За да не се наруши пътуването денем, ремонтните действия ще се правят през нощта.

Пренасочване на трафика ще бъде осъществено от 21:00 ч. до 6:00 ч. в посока Варна от 30-и км на автомагистрала " Хемус " при пътна връзка " Витинска река " по път I-1 София - Ботевград и при 47-и км - пътен възел " Ботевград ", където колите ще продължат придвижването по автомагистралата.

Ограничаването на трафика ще е в четири следващи нощи от 21:00 часа на 19-и, 20-и, 21-ви и 22-ри юни до 6:00 часа надлежно на 20-и, 21-ви, 22-ри и 23 юни.

От АПИ се извиняват на водачите за породеното стеснение и прибавят, че ремонтно-възстановителните работи са наложителни, с цел да бъде обезпечено безвредното пътешестване по автомагистралата. Апелът към водачите е да карат деликатно, със съобразена скорост, да съблюдават прецизно пътната сигнализация и да не подхващат рискови изпреварвания, с които да застрашат сигурността и живота на всички пътуващи.

От 19-и юнище бъде лимитирано придвижването и в платното за София, в региона на виадукта при 67-и км на автомагистрала „ Тракия “, оповестиха по-рано от АПИ. Трафикът ще бъде пренасочен в двете посоки в платното за Бургас, с цел да продължи подмяната на фуги на мостовото оборудване. Предвидено е ремонтните работи там да завършат до 10 юли.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР