Агенцията на САЩ за глобални медии (USAGM) пусна висш ръководител

...
Агенцията на САЩ за глобални медии (USAGM) пусна висш ръководител
Коментари Харесай

Изпълнителен директор на Агенцията за глобални медии на САЩ в платен отпуск след обвинения в публикации в социалните медии, насочени срещу белите.

Агенцията на Съединени американски щати за световни медии (USAGM) пусна върховен началник в заплатен административен отпуск, откакто той беше упрекнат, че назовава белите хора „ снежни хлебарки “ и прави други унизителни мнения в обществените медии.

Акаунтът на Conservative X End Wokeness съобщи в петък, че е разкрил акаунт, принадлежащ на основния информативен шеф (CIO) на USAGM и шеф на IT операциите Джеймс „ J.R. “ Рийвс, който разгласява няколко омаловажаващи коментара за белите хора. USAGM, която се състои от шест държавни организации, в това число Гласът на Америка, заяви, че „ не утвърждава нетолерантността под никаква форма “ и ще проверява изказванията.

Оттогава Рийвс е пуснат в заплатен административен отпуск според федералните законови условия, научи Fox News Digital. Не е ясно по кое време е почнал отпускът.

В допълнение към Гласът на Америка, USAGM се състои от Радио Свободна Европа/Радио Свобода, Службата за лъчение на Куба, Радио Своб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР