Агенцията на ООН за бежанците заяви, че властите не трябва

...
Агенцията на ООН за бежанците заяви, че властите не трябва
Коментари Харесай

Агенцията на ООН за бежанците критикува използването на сила

Агенцията на Организация на обединените нации за бежанците съобщи, че управляващите не би трябвало да усилват страданията на мигрантите, които са тръгнали от Турция към Европейски Съюз, съобщи ДПА.

Без да загатва за сълзотворен газ, какъвто съгласно някои информации гръцката полиция е употребила против приближаващи мигранти, организацията на Организация на обединените нации уточни, че страните " би трябвало да се въздържат от потреблението на несъразмерна или диспропорционална мощ ". По нейни данни в неделя и в понеделник сутринта на гръцките острови са пристигнали към 1200 мигранти, предава Българска телеграфна агенция. 

Агенцията на Организация на обединените нации за бежанците оцени като противоречащо на интернационалното и европейското право решението на Гърция да спре да приема за период от един месец молби за леговище от мигранти, които влизат нелегално в страната от Турция.

Агенцията изиска Гърция и останалите страни на външните граници на Европейски Съюз да не бъдат оставяни сами и прикани страните да усилят напъните в помощ на милионите изселени сирийци в Турция и в Северозападна Сирия.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете д
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР