Агенцията на ООН казва, че израелските атаки са оставили почти

...
Агенцията на ООН казва, че израелските атаки са оставили почти
Коментари Харесай

Газа ще „отнеме години“, за да стане отново безопасна, предупреждава UNRWA

Агенцията на Организация на обединените нации споделя, че израелските офанзиви са оставили съвсем 23 милиона тона парчета и неексплодирали оръжия, разпръснати из палестинския анклав.

Агенцията на Организация на обединените нации за палестинците (UNRWA) в петък предизвести, че „ ще отнеме години “, преди линията Газа още веднъж да стане безвредна.

Той споделя, че израелските офанзиви са оставили съвсем 23 души милиони тонове парчета и неексплодирали оръжия, разпръснати из анклава, които ще продължат да съставляват опасност и в бъдещето. избухливи закани ” и образование на жителите на Газа за заплахите.

Той обаче прибавя, че „ напъните за реагиране са възпрепятствани от рестриктивните мерки върху вноса на филантропични доставки за противоминни дейности и условията за позволение за разполагане на профилиран личен състав. “

Организация на обединените нации споделя, че настоящата израелска военна интервенция в Газа освен е довела до невиждан брой жертви и разселване на над 1,5 милиона души, само че също по този начин е очевидец на необятно разрушение на инфраст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР