Агенция за недвижими имоти предлага месечен наем на тези, които

...
Агенция за недвижими имоти предлага месечен наем на тези, които
Коментари Харесай

Иновативна кампания за недвижими имоти завладя Варна


Агенция за недвижими парцели предлага месечен наем на тези, които продават парцелите си с нея

 



 

Агенция за недвижими парцели предлага на своите клиенти новаторски метод за продажба на техните парцели. Всеки, решил да се включи в акцията и утвърден от организацията, стартира да получава наем за интервала, за който парцелът му се продава. По този метод брокерите се заемат с търсенето на евентуални купувачи, а на клиента му остава да се любува на времето си и естествено – бързите пари от наема.

Иновативната акция набра известност много бързо на варненския пазар. А в нея могат да се включат притежателите освен на жилища, само че и на всевъзможен вид парцели – къщи, гаражи и други Всеки парцел бива утвърден единствено след един оглед. Всеки клиент стартира да получава наем още незабавно след утвърждението.

Повече за концепцията и по какъв начин да се включите можете да откриете на уеб страницата на организация за недвижими парцели Нов Дом 1 – www.novdom1.bg  или като се свържете непосредствено с компанията на номер 052 / 460 628.

 



 

* обява

 

 

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР