Агенция ПИК публикува ново видео с Кирил Петков и Лена

...
Агенция ПИК публикува ново видео с Кирил Петков и Лена
Коментари Харесай

Докато гърми сексскандалът в София, Киро и Лена прекараха нощта заедно в хотел "Хаят" в Солун. Вози ги правителственият самолет

Агенция ПИК разгласява ново видео с Кирил Петков и Лена Бориславова. Видеото е от нощес, сред 21,30 и 22 часа, и е снимано в ресторанта на петзвездния хотел " Хаят " в Солун, на околовръстния път за летището. На фрагмента Киро и Лена вечерят неофициално с незнаен мъж и си приказват за самолетите F-16. По данни на очевидци, по-късно се отдръпват в покоите си и прекарват дружно цялата нощ.

Тази заран в 10,30 часа сутринта държавният аероплан е кацнал в София от Солун, а за сантименталната двойка е било подсигурено полицейско трасе.

Ситуацията е повече от скандална, тъй като до момента в който министър председателят и говорителката му са се гушкали в " Хаят ", в София гърмеше, на което Петков и Бориславова още от сутринта се усамотяват в апартамент в София. Тогава той е стопански министър, а тя - обслужва ББР.

Петков и Бориславова са вдигнали държавния аероплан нощес, с цел да прекарат мигове на уединение в Солун. Не е известно пътуването им да е било неотложно по служебна линия.
Припомняме, че Кирил Петков е фамилен, с три деца.

Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР