Агенция Пътна инфраструктура“ е включила в инвестиционната си програма за

...
Агенция Пътна инфраструктура“ е включила в инвестиционната си програма за
Коментари Харесай

АПИ се захваща с обходния път на Павликени

Агенция „ Пътна инфраструктура “ е присъединила в капиталовата си стратегия за следващата година построяването на обходния път на град Павликени, заяви кметът на града Емануил Манолов пред БНР. Трасето от два километра и половина ще поеме тежкотоварния трафик при градежа на пети и шести лот на автомагистрала „ Хемус “.  

След като тази година по задание на Пътната организация беше направено проектирането на незавършения от три десетилетия обходен път на Павликени, за следващата година се чака да стартира и градежът на трасето преди автомагистрала „ Хемус “ да стигне до града, уточни кметът Емануил Манолов.  
Караджов: Проверяваме случая с молдовския жител
Цял ден през днешния ден се пробвам да схвана по какъв начин и за какво се е стигнало до грозния случай с молдовския жител на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост – Русе....
Прочети повече
„ Идеята е товарните коли да употребяват новия обход, защото кариерите за варовик са югоизточно от града, а трасето е на север от града. Милиони тонове секта ще минат през улиците на града, в случай че не е подготвен дотогава обходът “.  

Експертите са създали обследвания и излизат със умозаключение, че пътната основа, направена през 80-е години на предишния век, и жп надлеза, които са част от обходния път на Павликени, са експлоатационно годни, уточни още кметът на Павликени.  

Собствениците на парцели в Павликенско, чиито отчуждени терени попадат в обсега на пети лот на автомагистрала „ Хемус “, към този момент получават компенсациите си.

Още:
Скандалът на " Дунав Мост ": Служителят на БГ ТОЛ наскърбява и заплашва чужденец, с цел да получи пари в брой (ВИДЕО)
Скандълът със служителя на БГ толл и молдовеца на " Дунав Мост " е бил поради нежеланието на чужденеца да си заплати в брой, а с карта. Слу...
Прочети повече
Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР