Агенция Пътна инфраструктура (АПИ) отваря в сряда ценовите оферти от

...
Агенция Пътна инфраструктура (АПИ) отваря в сряда ценовите оферти от
Коментари Харесай

АПИ отваря утре ценовите оферти за ТОЛ системата

Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ) отваря в сряда ценовите предложения от състезанието за реализатор на публичната поръчка за ТОЛ системата. Четири от кандидатстващите компании за планиране, създаване и въвеждане на електронна система за събиране на таксите за прилагане на републиканската пътна мрежа са препоръчани от комисията за премахване, оповестява " Канал 3 ".

Това са " БГ ПЪТ ", ТОЛНЕТ-Чехия, " СИЕЛА НОРМА АД и " ТЕЛЕТОЛ " ДЗЗД. Остават две компании - КАПШ ТРАФИК СОЛЮШЪНС, чиито оценки са, надлежно -
за функционалност и експлоатационни качества на системата, реализация на хардуерна система – 10 т. Оценка за проект за осъществяване и ръководство на риска – 10 т. Оценка за качество при осъществяване на поръчката – 10 т. Техническа оценка – 100 т.

Консорциум „ ТОЛ БЪЛГАРИЯ “ е вторият участник, препоръчан да продължи с оценка за функционалност и експлоатационни качества на системата, реализация на хардуерна система – 5 т., оценка за проект за осъществяване и ръководство на риска – 5 т., оценка за качество при осъществяване на поръчката – 10 т. и техническа оценка – 66,67 точки, оповестяват от АПИ.

ТОЛ системата ще бъде на база изминато разстояние за транспортни средства с обща механически позволена оптималната маса над 3,5 т (тол) и на база време за леките коли с обща механически позволена оптималната маса до 3,5 т (електронна винетка).

Очакване, че до края на седмицата ще бъде определен реализатор, изрази предходната седмица министърът на районното развиване Николай Нанков.

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР