Агенция Митници, ТД Бургас, обяви публична продажба чрез търг с

...
Агенция Митници, ТД Бургас, обяви публична продажба чрез търг с
Коментари Харесай

Агенция Митници пуска на търг 52 кг накити, иззети в полза на държавата

Агенция " Митници ", Търговско дружество Бургас, разгласи обществена продажба посредством търг с скрито наддаване за 52.9 кг златни и сребърни бижута , измежду които пръстени, гривни, обеци, медальони, синджири и огърлици, оповестяват от организацията.

Накитите са арестувани при митнически инспекции на Министерство на правосъдието Капитан Андреево в интервала от 2016 година до 2019 година Досъдебните и административнонаказателните производства за тях към този момент са завършили.

В една от групите в търга са включени отнети в интерес на страната 52 златни пръстена, медальона, синджира, гривни, обици и монети с общо тегло 1550 грама. Накитите са открити в джоба на връхната дреха и в дамската чанта на жена, която пътува със брачна половинка си от Турция за България. За продажба са оповестени и 11.742 кг сребърни украшения, които са били укрити в 22 пакета в особено направен тайник в зоната към резервоара на рейс, пътуващ от Турция през България за Косово.

За идният търг златните и сребърни бижута са оповестени в 15 групи, а искащите да вземат участие следва да подадат заявление по пример за всяка група поотделно, както и ценово предложение.

Купувачите на стоките е належащо да имат позволение за осъществяване на покупко-продажби с благородни метали, според чл.13 от Валутния закон. Всички артикули са с несъюзен статут и след закупуването им следва да се заплатят мито и Данък добавена стойност.

Условията за осъществяване на търга са оповестени в формалната страница на Агенция " Митници " - секция " Публични продажби ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР