Агенция Черно море съобщи за смъртта на Кирил Аспарухов.Кирил Аспарухов,

...
Агенция Черно море съобщи за смъртта на Кирил Аспарухов.Кирил Аспарухов,
Коментари Харесай

Почина Кирил Аспарухов

Агенция " Черно море " заяви за гибелта на Кирил Аспарухов.

Кирил Аспарухов, фамозен варненец, шоумен N 1 на морската ни столица, стихотворец, публицист и танцьор ни напусна ненадейно нощес.  Аспарухов е умрял в офиса си в центъра на града. Открит е от своите близки, откакто вечерта не се е прибрал в дома си.

Артист, въпреки и без тапия, той посвети на сцената съвсем седем десетилетия. Освен това е публицист, състезателен коментатор, ефирен водещ, церемониалмайстор, другар на звездите, уредник на културни събития, притежател на няколко високи държавни оценки.

Роденият преди 75-години в Петрич Кирил Аспарухов се е трансформирал в една от емблемите на Варна, където той дебаркира след Девня. Животът му бе директно обвързван с нашия град, като тук той остави най-свелите и ярки следи в богатия си житейски път.

" Трябва да бъдеш виновен пред това, което си направил. Да това съм аз ", обичаше да споделя приживе Аспарухов. " Да усетиш, че си още нужен, че още вълнуваш хората. Това е най-приятното възприятие за създателя, да го извикат на бис ", прибавя той. 

Аспарухов е възпитаник на известния стихотворец Евтим Евтимов, а зад тила си има 22-а книги.

Екипът на " Петел " изрича съболезнования на околните на Кирил Аспарухов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР