Агенция BulNews успя да намери снимка на жената от Спешното

...
Агенция BulNews успя да намери снимка на жената от Спешното
Коментари Харесай

Първо в BulNews! Вижте коя е жената от Спешното във Враца, пред чийто очи умираше майка на малко дете /снимка/

Агенция BulNews съумя да откри фотография на дамата от Спешното във Враца, пред чийто очи умираше човек,, а тя не направи нищо, с цел да я избави..
Служителката на регистратура от скандалния клип в Спешното поделение на МБАЛ "Христо Ботев " е Виктория Христова. Веднага, след експлоадирането на абсурда, тя изтри профила си в обществената мрежа в опит да остане анонимна.
Припомняме, че на 31 януари вечерта във фейсбук се завъртя ужасяващо видео, снимано от Иван Илиев.



На него се вижда по какъв начин 43-годишната Миглена не може да диша и трудно умира пред очите на детенцето си. През това време дамата на регистратура се занимава с администрация и желае от мъжа ѝ ЕГН-то, пробвайки се да направи бърз тест за ковид.
Веднага откакто разбра за случая, управлението на лечебното заведение реагира стремително. Виктория Христова е била известена, че ще бъде уволнена, след което тя е предпочела сама да подаде молбата си за овакантяване.



Минути след качването на фрагментите в обществената мрежа под него се изляха тонове мнения против служителката, за която очевидно е по-важно да вкара данните на обречен на смърт човек в системата на болничното заведение, в сравнение с да направи всичко допустимо той да бъде избавен и да продължи да живее. Така единствено за един ден тя се трансформира в най-мразения човек в България.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР