Агенция БЛИЦ научи ексклузивно кой е спряган за наследник на

...
Агенция БЛИЦ научи ексклузивно кой е спряган за наследник на
Коментари Харесай

Бомба в БЛИЦ! Ето кой ще наследи Антон Хекимян в сутрешния блок! СНИМКА

Агенция БЛИЦ научи извънредно кой е спряган за правоприемник на Антон Хекимян в утринния блок на bTV след огромните промени в малкия екран.

Медията бе разтърсена от редица рокади след смяната в собствеността, които бяха инициирани от новия основен изпълнителен шеф Мартин Швехлак.



Припомняме, че Маргарита Александрова и Венелин Петков бяха освободени от постовете си на шеф „ Програма “ и шеф „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “.

Чрез вътрешна промоция те бяха сменени от Христо Хаджитанев, който e новият шеф „ Програма “ и Антон Хекимян, който заема поста шеф „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “.

След като стана ясно, че Хекимян се е издигнал в йерархията и към този момент е с по-отговорни функционалности, най-големият въпрос беше кой ще го наследи като водещ на утринния блок в малкия екран.



Близки до bTV разкриха пред медията ни, че индивидът, върху който са се спрели новите босове, е водещият на новините Денислав Борисов.


Денислав Борисов ще седне на горещия стол

Едно от младите остриета на медията е част от екипа от 2010 година, като преди този момент е натрупал разнороден новинарски опит в други две малките екрани.

Смята се, че той задоволително добре познава атмосферата измежду сътрудниците си, има насъбран опит и ще може съответно и сполучливо да замести своя прославен сътрудник.

Явор БЕЛЧЕВ, БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР