Агенция ANSA съобщи, че в покрайнините на Катандзаро, Калабрия, от

...
Агенция ANSA съобщи, че в покрайнините на Катандзаро, Калабрия, от
Коментари Харесай

Глигани отново атакуват италиански градове

Агенция ANSA заяви, че в покрайнините на Катандзаро, Калабрия, от месеци броди стадо глигани. Животните търсят храна, само че не вършат опити да влязат в дворовете или къщите на жителите. Градският консултант по въпросите на околната среда прикани районните управляващи за „ подобаващи ограничения “, евентуално ловуване.

Вече няколко години дивите прасета са честа панорама в дребни и огромни италиански градове. Местните медии постоянно отразяват „ набезите ” им, а националното съдружие на фермерите даже провежда демонстрации, с цел да прикани управляващите да вземат ограничения против глиганите, които унищожават нивите и провокират пътни проблеми. Стигна се даже до „ горещи ” разногласия сред стачкуващи и групи бранители на правата на животните.

Миналата година консуматори споделиха в обществените мрежи клипове от Рим, показващи групи глигани да бродят в свръхоживената италианска столица, без да се тормозят да се приближат до хората и да търсят храна към контейнерите за отпадък. Клиповете се появиха даже в интернационалните вести.

Опасявайки се, че животните може да...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР