Агентите на Тайните служби, които защитават президента Байдън в Белия

...
Агентите на Тайните служби, които защитават президента Байдън в Белия
Коментари Харесай

Кучешки бисквитки: Как агентите на тайните служби се пазели от хапливото куче на Байдън

Агентите на Тайните служби, които пазят президента Байдън в Белия дом, са оборудвани с всевъзможен тип огнестрелни оръжия и информационни устройства и са специалисти в ръкопашния пердах. За да се предпазят от гневното първо куче обаче, те се нуждаят от кучешки бисквити.

След като един сътрудник беше ухапан при среща с Командир, непокорното куче на Байдън, през лятото му беше даден дребен „ пакет за грижа “

Това трябваше да го увери, че нападението няма да се случи още веднъж. Агентът се нуждаеше от шест шева на ръката си, откакто беше ухапан. Освен кучешки бисквити той получи пикантен спрей и намордник и

След няколко докладвани случая на офанзиви против сътрудници, предходната година Байдън взе решение да изгони командира от Белия дом. Сега се появиха повече детайлности за нападението на неговия домакински любим. Според неотдавна оповестени документи двегодишното куче е ухапало сътрудници най-малко 24 пъти за по-малко от година.

Файловете, които обгръщат интервала сред октомври 2022 година и юли 2023 година, включват фотоси на риза, раздрана от ухапването на Командър. Много от сътрудниците са се нуждаели от здравно или болнично лекуване. Разпростирайки се на повече от 400 страници, документите разказват произшествия на голям брой места, в това число Белия дом, Кемп Дейвид в Мериленд, дома на семейство Байдън в Уилмингтън, Делауеър и дома на техния другар Дейвид Рубенщайн, предприемач, в Масачузетс.

Командир, който беше подарък на Байдън през декември 2021 година от брата на президента Джеймс, беше изпратен на неразкрито място през октомври предходната година

Именно тогава се появиха първите данни за ухапвания.

По това време Елизабет Александър, шеф по връзките на Джил Байдън, сподели, че Командър е изпратен да си опакова багажа. И увери, че първото семейство „ доста се грижи за сигурността на тези, които работят в Белия дом, и тези, които ги пазят всеки ден “.

Документите демонстрират, че Тайните служби са положили огромни старания, с цел да лимитират вредите на Командър

През юни 2023 година неназован асистент специфичен сътрудник написа в имейл:

„ Последните ухапвания от кучета ни провокираха да поправяме оперативните си тактики, когато Командър участва “, споделиха те.

В имейла сътрудниците предизвестиха сътрудниците си, че „ би трябвало да бъдат изобретателни, с цел да подсигуряваме персоналната си сигурност “.

На 29 юли неназован сътрудник сподели, че Командър се е нахвърлил върху тях, а Джил Байдън изкрещяла на кучето.

„ В резултат на офанзивата SA [редактирано] стартира да губи доста количество кръв от [редактирано] ръката “, се споделя в отчета.

При различен случай сътрудник беше ухапан, до момента в който държеше вратата отворена за Байдън сред Западното крило и резиденциятя

През септември 2022 година имаше известия, че Командир е ухапал Дейл Хейни, дългогодишният градинар на Белия дом.

Тъй като документите обгръщат единствено интервал от девет месеца и членове на Тайните служби, а не целия президентски личен състав, същинският брой на случаите може да е доста по-голям, в сравнение с демонстрират документите. В предходни отчети броят на случаите с ухапвания беше 11.

Източник, непосредствен до семейство Байдън, сподели, че те са „ с разрушено сърце “ от случаите.

„ Те са с разрушено сърце поради това. Извиниха се на ухапаните, на някои занесоха и цветя. Чувстват се извънредно. Командър беше свръхпротективен и макар че се опитваха да работят върху това, те трябваше да го пуснат [и] да живее с други членове на фамилията им “, сподели източникът.

Командир не е първото куче на Байдън, което е насила да напусне Белия дом

Мейджър, избавително куче, осиновено от двойката през 2018 година, беше преместено в дома им в Делауеър през март 2021 година за в допълнение образование, откакто ухапа охранител на Белия дом

Източник: The Times/Превод:SafeNews
Още вести четете в категория Свят
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР