Агентите на Единсон Кавани са основната причина за проваления трансфер

...
Агентите на Единсон Кавани са основната причина за проваления трансфер
Коментари Харесай

Агенти се оказали препъникамъка за трансфера на Кавани в Атлетико

Агентите на Единсон Кавани са главната причина за проваления трансфер на нападателя в Атлетико Мадрид, твърди испанският "АС ". Уругваецът бе считан за съвсем несъмнено попълнение на "дюшекчиите ", откакто ПСЖ одобри офертата от 10 милиона евро, отправена от испанския клуб.

Самият състезател също имаше голямо предпочитание да премине на "Уанда Метрополитано ", само че в последна сметка договорката пропадна в последния миг.

Причината е, че агентита не играча са поискали от Атлетико да получат комисионна, равна на 10-те милиона, които клубът ще заплати на ПСЖ. Това значи, че мадридчани е трябвало да платят двойна цена, с цел да си обезпечат услугите на 32-годишния нападател. Именно това разгневило "дюшекчиите ", които са решили да се откажат от договорката.

Така от Атлетико Мадрид са взели решение да се откажат напълно от привличането на Кавани. Договорът на уругваеца с френския гранд изтича през лятото и той можеше да бъде притеглен като свободен сътрудник след края на сезона, само че мадридчани са решили, че няма да договарят повече с мениджърите на нападателя.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР