Агенти на ДАНС заедно със служители на Агенция Митници“ са

...
Агенти на ДАНС заедно със служители на Агенция Митници“ са
Коментари Харесай

Арестуваха двама пренасяли 101 000 евро на Капитан Андреево! Има ли афера с дрога? Вижте имената на бандитите

Агенти на ДАНС дружно със чиновници на Агенция „ Митници “ са спрели крупна наркосделка, която в случай че бе се осъществила в България щяха да влязат 100 кг хероин.

На 3 юли на граничния пункт Капитан Андреево са задържани две лица, а в тях е открита недекларирана сума от 101 000 евро. 90 000 са открити крити във фабрична празнина на автомобила им, а 11 000 евро в джобовете им. Кешът е бил в банкноти по 500 и 50 евро.

Задържаните са столичаните Стефан Г. и Димитър В . Разпитвани са от следователи, само че са отказали да дадат пояснение за произхода на парите, нито защо са предопределени. Арестът на двамата е сбъднат, откакто ДАНС са подали информация на митниците, че Стефан и Димитър ще се опитат да преминат границата с голяма сума пари.

Те са престъпно проявени лица и съгласно данни от Министерство на вътрешните работи гравитират в структурата на прочут наркобос от ромски генезис, които към този момент има присъда за дрога.  Същият е подготвял договорка за 100 кг хероин. Дрогата е трябвало да бъде взета от Турция. Хванатите 101 000 евро на Капитан Андреево са били първата вноска по пазаруването й. Информация за аферата обаче е изтекла към ДАНС. Очаква се Стефан Г. и Димитър В. да пропеят и да станат очевидци против известния мафиот. Двамата и различен път са били употребявани за мулета за пари и сходни покупко-продажби.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР