Агентът Петьо Костадинов даде своя коментар пред Sportal.bg във връзка

...
Агентът Петьо Костадинов даде своя коментар пред Sportal.bg във връзка
Коментари Харесай

Футболният агент Петьо Костадинов с коментар относно трансфера на Филип Кръстев

Агентът Петьо Костадинов даде своя коментар пред Sportal.bg по отношение на трансферния скандал към гения на Славия Филип Кръстев.
 Жейнов отговори на Венци: Ако някой искаше да навреди на Славия, Кръстев щеше да си тръгне без пари (видео) " Нямах никакво желание да давам отговор, тъй като целият този фарс е презрян. Като член на съвета на асоциацията на футболните сътрудници в България, би трябвало да взема отношение, колкотo и да изпитвам доста сериозна компликация. Трудността е в това, че би трябвало да върша отговор на човек, с който съм имал другарски връзки. В същото време ни разделят най-малко два вагона книги, най-малко 100 броя на вестник Култура, голяма пропаст, изкопана от лакомия. Беше ми извънредно тъпо да следя цялото това нещо, което гледах на запис.
 Венци Стефанов: Жейнов е заплашвал хора в офиса си! Нека не отваря Кутията на Пандора! Тъй като се вършат опити да се приказва с имена, аз в този момент ще кажа имена и ще обясня процеса, с цел да е ясно за футболната общност за цялата тази долнопробност на процеса, който в този миг тече. Имената, които сигурно би трябвало да знаете са - Цветан Тасев, Стоян Орманджиев и Лъчезар Танев. Има още едно чешко име, само че няма да го загатна, защото този човек е обвързван директно и непосредствено като скаут в Сити груп и той е част от този екип, който взе решение да даде старт на процеса. Цветан Тасев е чиновник на моята компания, който е регистриран скаут за разкриване на гении в асоциацията на Англия. Ние докладваме, когато вършим оценка по британска система, която в България не е позната. Там би трябвало да си бил и би трябвало да са те обучавали, с цел да притежаваш нея. Намесвам Орманджиев и Танев, тъй като това е едно общо изпитание, те споделяха по втората линия с другия скаут, който аз познавам от доста години. Говоря за чешкия скаут. Направихме екип, който взе решение на 7-и май, да даде старт на консултациите с Манчестър Сити. До този миг Кръстев освен е минавал сектретно проби за механически, тактически и така нататък знания във Фиорентина, сметки, които съм плащал аз. Оценяван от професор Виченцо Вердине. Това демонстрира, че когато аз съм познавал Филип, тези хора още са се учили да пият бира ", съобщи той.

" На 7-и май взехме решение да влезем в връзка със Сити, тъй като към този миг имах работна връзка с водещи клубове от Италия. Един от изключителните клубове на Англия, който стана първенец тези дни. Всеизвестно е, че шефът на академията Ник Маршъл е нещо като мой некръвен брат. Не е нужно да ме среща някой, с цел да работя с Ливърпул. Аз съм регистриран сътрудник в Англия. Взехме решение аз да повеждам, тъй като познавам най-добре средата и имам най-вече връзки, които при нужда да бъдат задействани.

Аз съм остарял вълк и не съм от през вчерашния ден в този бизнес. Усетих се, че е прекомерно допустимо да се появят подводни течения, заради което желаех оторизация и от състезателя. Той размахваше един документ през вчерашния ден, в който с основни букви съм написал, а точно, че състезателят заявява, че не е давал други позволения на други сътрудници и че няма подписан контракт с различен сътрудник. Следователно, в случай че е имал контракт с Николай преди този момент, той лъже в оторизацията, а в случай че има по-късно - Николай няма място в договорката. Какво би трябвало да направя в този момент? След като твърди, че фамилията е насилвано и така нататък Да взема, откакто се прибера от Италия да осъждам момчето по тази причина, че документ, който е поверителен и обвързван с доста значими договаряния за стойности, които ще вкарат в бюджета на България едни доста съществени пари и налози, се размята нерагламентирано. Това ли да направя? Когато нещата станаха съответни, бащата ми съобщи, че желае различен да го съставлява, аз му споделих, че ще се отдръпва, откакто направя договорката. Видях в записа, че при видеовръзка със Сити груп и шефовете на Манчестър Сити, е бил принуден Филип Кръстев да заявява, че аз съм му сътрудник. Това е брутална и мръсна неистина на човек, който в никакъв случай не е чел вестник Култура. Преди да изпълним връзката попитах Филип Кръстев дали искаш това, или е наша упоритост, тъй като в случай че е единствено наша упоритост е по-добре да спрем. Той сподели, че го желае. Насилие не може да има. Неговият дом и моят дом са на 300-400 метра един от различен ", добави още Костадинов.
 Официално: Славия продаде най-големия си гений " Трябва да си призная, че с цел да тествам целия им екип от умници, преднамерено накарах отсрещната страна в зоната наградите, тъй като тази нелепост, която изрече, че договорът е бил комичен, е брутална неистина. Планът е милионен. От него зависи по какъв начин ще изкачва стълбата. Нито един сътрудник не може да дефинира проекта за тактика на един играч на група от сан и потенциала на Сити груп. Никой не може да дефинира и преотстъпванията, защото влагат милиони в този състезател. Аз не върша прехвърляния в България. За 20 години имам изкарани в България 3500 лв.. Позицията ми е, тъй като са налице рецидиви. В последната година има вмешателство в клубовете, крадене на играчи от клубове, играчи с доста потенциал и нанасяне вреди на клубовете. Това се случва от сътрудници, които са регистрирани от БФС, само че не са членовете на нашата асоциация. Трябва да се подходи доста съществено към това нещо.

Всички сътрудници дружно да се съберат, не е допустимо да ми стигнат и на половината млади състезатели, на които съм дал път. Само през последната година сме дали път на няколко индивида. Димо Кръстев е градски на Николай, само че няма нищо общо с неговото минава във Фиорентина. Александър Кирилов в никакъв случай не е бил във Славия, няма нищо общо с тях. Това е единствено в този момент. Какво да направя, че мощните българи са от този тим? Изнасял съм играчи в Англия, Италия, Чехия, Швейцария, Германия.
 Студио @@@
Аз нямам с кого да се осъждам. От 90-а година, когато застанах против основаването на една партия, към момента не ръководи България. Хубаво е да си оберат перушините, когато потеглят на такава война и да бъдат малко по-възпитани. Съжалявам, че цялото това нещо се развива по този метод. Това са нещата, които в този момент ме болят. Никога не съм работил против него. Аз имам отношение към момчето и към работата си, когато се прибера от Италия, няма да го вкарам в съда, където мога да го спукам поради това, че този документ е излязъл.

Моята оценка е писмото, което получих след края на договорката. Писмото няма да го покажа, само че то ми е оценката, извънредно висока оценка ", приключи Петьо Костадинов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР