Агентът на защитника на Ювентус Матайс де Лихт е бил

...
Агентът на защитника на Ювентус Матайс де Лихт е бил
Коментари Харесай

Райола вече преговаря с Челси, Ман Сити и Барселона за Де Лихт

Агентът на бранителя на Ювентус Матайс де Лихт е бил в контакт с тимовете на Челси, Манчестър Сити и Барселона с концепцията да контракти нов трансфер на своя клиент. 22-годишният нидерландски национал се причисли към „ биаконерите “ през 2019 година за сумата от 63 милиона паунда.

Въпреки че няма проблеми в клуба, неговият сътрудник Мино Райола вижда нещата по друг метод и се стреми да откри нов клуб през идното лято на Де Лихт, като даже към този момент е почнал договаряния с няколко от най-големите клубове в Европа.

Според „ Calciomercato “ Райола е заплашил Ювентус с овакантяване на Де Лихт в края на сезона. Информацията гласи, че сътрудникът е осъществил контакт с Челси, Манчестър Сити, както и с Барселона.

Въпреки това, Ювентус няма проекти да продава Де Лихт, на който му остават малко под три години от контракта му. 36-кратните италиански първенци не желаят да дават отстъпки и всеки клуб, който желае да има бранителя в състава си ще би трябвало да заплати 150 милиона евро. Смята се, че няма да има доста клубове, които да отговорят на техните условия.

На едвам 22 години Де Лихт е един от най-високо оценените бранители в Европа и откогато се реалокира на Ботуша, той завоюва Серия А и Купата на Италия.

sul: spaventa la, ecco cosa sta succedendo
— calciomercato.com (@cmdotcom)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР