Агентът на Вячеслав Грозни разкри пред колегите от БЛИЦ, че

...
Агентът на Вячеслав Грозни разкри пред колегите от БЛИЦ, че
Коментари Харесай

Агентът на Грозни разкри: Вячеслав е готов да поеме Левски

Агентът на Вячеслав Грозни разкри пред сътрудниците от БЛИЦ, че неговият клиент е подготвен да поеме Левски във всеки един миг, в случай че актуалният старши треньор - Николай Митов бъде освободен. Мирчо Георгиев добави и, че няколко пъти от ЦСКА са се свързали с Грозни, само че той изрично е отказал да застане отпред на " алените ".

 Николай Митов: Не се тормозя, от неделя нещата в Левски ще се подобрят
Ники Митов: Виждам светлина в този тим на Левски, просто се желае време

" Няма да се откажа от вижданията и разбиранията си "

Ето какво сподели сътрудникът:

" Първо импортирам едно значимо конкретизиране - Николай Митов е треньор на Левски и от клуба никой публично не е оповестил, че се готви промяна или, че той към този момент не е на работа при " сините ". Колкото до Вячеслав Грозни - постоянно, когато Левски има потребност от треньор, аз предлагам руснака.

През годините към него е имало оферти от 6-7 елитни български тимове, в това число ЦСКА. Отговорът постоянно е бил еднакъв - " В България бих водил единствено Левски ". Вячеслав и до ден сегашен следи всичко, обвързвано с Левски. Обича Левски, знае какво е този клуб за България. Винаги е подготвен да застане отпред на " сините ". Грозни знае български чудесно, което е спомагателен плюс за него. Има сериозен опит в огромни тимове, взел участие е в Шампионска лига.

 Левски договаря с Вячеслав Грозни
Познато име също напира за треньорския пост в Левски

Опитният украинец на крачка да реализира фантазията си - завръщане на " Герена "

Грозни е подготвен незабавно да поеме Левски. Помните преди време какъв тим с какви имена ръководеше - с Гонзо, Топузаков, Кайзера, Иванков.

Не е правилно да приказвам дали сме провели някакви диалози с Левски или не. Николай Митов ми е другар и към момента е треньор на клуба. Затова мога да повторя единствено - в случай че Левски реши да търси треньор, то Грозни е подготвен да поеме клуба ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР