Агентът на вратаря на Левски Милан Миятович - Александър Чанович

...
Агентът на вратаря на Левски Милан Миятович - Александър Чанович
Коментари Харесай

Агентът на Миятович: Едва ли ще остане на Герена

Агентът на вратаря на Левски Милан Миятович - Александър Чанович разкри в предаването „ Домът на футбола “, че по всяка възможност черногорецът няма да остане на „ Герена “ и през следвавщия сезон. Бившият пазач на Черно море разкри детайлности и към контракта на Зоран Попович със столичани.

" Съществува огромна възможност Милан Миятович да не продължи да бъде вратар на Левски и през идващия сезон. Не знам дали управлението на „ сините “ ще задейства клаузата на Милан. Той подписа за 1+1 години. Имам добра връзка с управлението и треньорският щаб на Левски. Не се знае нищо в тази обстановка с пандемията от ковид. Чувам се постоянно с Миятович. Предложих го на Левски, тъй като знаех неговите качества. „ Сините “ оцелиха с него. Милан ми е №1, не, тъй като е добър вратар, а и добър и почтен човек. Прекара карантината в София със фамилията си “, сподели Чанович.

" Александър Попович има контракт с Левски. Това е публично и няма нищо по-различно. Той знае своите задължения от лятото. Но нищо не се знае в тези времена. Следим и ситуацията към собствеността на Левски и не знаем какво ще направи идващия притежател на клуба. Но споделям с управлението и всичко е наред “, добави още той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР